Vandaag: Zaterdag

ⒸPixabay.com By nile


Het is weekend! Ik mag uitslapen, maar om de 6 weken ga ‘k naar een schoonheidsspecialiste & die staat meestal om 9u gepland. Dan zorg ‘k dat ‘k de avond er voor al uitgebreid gedoucht heb.
Als ‘k geen plannen heb kom ‘k rustig wakker & check m’n smartphone op nieuwe berichten, foto’s op Instagram, .. Ik sta op, maar ga nog niet meteen douchen. Nee, op zaterdag neem ‘k graag een uitgebreid bad met alles er op & er aan. Het hangt er van af, als ‘k ’s avonds uitga of niet, wanneer op de dag dat ‘k dit doe. Ik was me wel snel eens aan de lavabo alvorens m’n kleren aan te doen.
Op een mooie dag durf ‘k ’s zaterdags al eens m’n auto te wassen. Omdat m’n auto onder een open carport staat komt er veel zand op af & zie je dat natuurlijk goed op z’n zwarte kleur.
Als ’t regent plak ‘k weer aan m’n laptop om m’n mails te checken, blogs te lezen/schrijven, foto’s te bewerken, ..
In de namiddag ga ‘k dan graag in bad om mij uitgebreid te verwennen met een masker op m’n gezicht. Mijn huid voelt een stuk zachter aan na zo’n behandeling, maar 1x/week is meer dan voldoende.
Na mijn badje gaan mijn mama & ik om de bestelde belegde broodjes. Elke zaterdag (als we niet uit eten gaan) eten we belegde broodjes van ons vast broodjeshuis in de stad. Zo doen we ’t al meer dan 15j & ben ‘k al goed gekend in de zaak ;)
Soms gaat m’n papa naar ’t voetbal ’s avonds & ik ga naar vrienden. Maar de laatste tijd zit ‘k vaak thuis bij de tv. Dan drinken we graag een glaasje wijn of cava met wat kaasjes & salami, kijkend naar een filmpje of een marathon Home And Away / Komen Eten. Zo gebeurt ’t ook dat we dan iets later dan anders in ons bed liggen, maar hé, ’t is weekend!

Geen opmerkingen