Short update!

ⒸEvelyneVergote


Het was de bedoeling dat ik dit weekend een hele reeks blogs zou inplannen, maar daar gooide mijn overgevoelige maag een stokje voor. Vandaar even een blogje uit mijn mouw geschud en ook veel later dan verwacht.

Het begon vrijdag. Ik ging na mijn werk naar de kinesist voor mijn pijnlijke rug. Ik kwam thuis en was blij dat ik aan het weekend kon beginnen. Er stond heel wat op het programma (met ons komende muziekevenement in het verschiet!) en ik had er zin in. We schoven aan tafel en ik at heerlijke balletjes met penne en een tomatensausje (moet je echt eens proberen!). Ik opende mijn laptop en keek terwijl tv. Een uur later voelde ik dat ik opeens geen zin meer had in mijn laptop en liet alles wat daar mee te maken had voor bekeken. Ik keek nog wat rustig tv voor het slapengaan. Maar opeens voelde ik iets opborrelen. Enfin, om jullie de details te besparen, ik hing de ganse nacht boven de pot en was dus serieus uitgeput de volgende morgen.

De bedoeling was dat ik op zaterdagmorgen samen met mijn mama ging shoppen voor de vzw. We hadden nog wat nodig om te gebruiken op het muziekevenement. Daar zouden we dan onze ganse voormiddag mee kunnen vullen, maar ik was veel te uitgeput om dat te doen. Dan is ze maar alleen gegaan en was ze zelfs veel sneller thuis dan verwacht (alleen shoppen is ook maar alleen ;) ). Ik was ondertussen van mijn bed naar de zetel verhuisd en heb daar een ganse dag doorgebracht. Ik leefde op Coca-Cola zonder bubbels en wit brood met smeerkaas. Ik had ook niet echt zin in iets anders.

Op zondag stond gepland dat ik samen met mijn nonkel oma zou gaan bezoeken, maar dat vonden we naderhand allebei geen goed idee. Na het bezoek zouden we nog wat rommelen in het huis van oma en opa en daarna nog iets gaan eten. Dat heb ik dan wel meegedaan. Ik voelde mij al iets beter en had niet meer de neiging om alles naar boven te laten komen. Echter is gaan eten op zo'n moment niet altijd een goed idee. Toch heeft mijn croque monsieur mij goed gesmaakt. Dat was ook het enige dat ik mij kon bedenken dat ik kon opeten. Zin naar wat mijn tafelgenoten aan het eten waren had ik wel niet. Dus, helemaal hersteld was ik nog niet. 's Avonds ben ik weer in de zetel gaan liggen en heb ik een filmpje gekeken. Waarna ik in mijn bed gekropen ben, want de volgende dag (vandaag dus) riep de werkplicht terug.

Vandaag werken dus. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn conditie nog niet op peil stond en ik het behoorlijk lastig kreeg met momenten. Al een geluk dat ik een vrijwilliger had die heel wat werk uit mijn handen heeft genomen. Ze wist immers dat mijn toestand niet helemaal ok was. Toen ik thuiskwam deze avond vroeg mama of ik zin had om eens om schoenen te gaan shoppen. Ja, ik had er broodnodig ;) Bij thuiskomst zijn we direct aan tafel geschoven en heb ik voor de eerste keer vandaag mijn mails gecheckt. Daar kwam tevoorschijn dat ik vandaag een afspraak had bij de kinesist. En ik dacht dat die woensdag was! Snel even gebeld en het was juist. Vandaag. Ik keek naar de klok en schoot in paniek. Oei, nog een halfuur! Snel snel de badkamer in en me wat opfrissen! Gelukkig is de kine-praktijk niet ver van waar ik woon, maar ik nam vandaag toch maar mijn auto, haha.

En, na een halfuur kom ik thuis en moet ik nog een blog tikken. Oooooh jee! Dus maar de ingeving van het moment genomen, want tijd om een concept uit te werken is er niet meer.. Dus, deze post is geboren op maandag 20u45 (ongeveer). Morgen een nieuwe post, maar ook iets later dan normaal.

Ook al last gehad van een overgevoelige maag?

Geen opmerkingen