Een onzinnige post

ⒸEvelyneVergote


Maandag 20u00 en ik moet nog de post van vandaag schrijven. Zoals ik al eerder deze week schreef heb ik het nogal moeilijk met bepaalde dingen de laatste tijd. Ik wil er uiteraard nog steeds niet over uitwijken, maar misschien ooit.

Ok, we wijken af. We zijn dus maandag, 20u30 ondertussen. En nee, ik heb geen halfuur over dit ene korte stukje gedaan ;) Ik was gewoon afgeleid door mijn favoriete dagelijkse serie Familie ;) Dus, maandag, 20u30 en een half. Ik moet nog een post schrijven anders klopt mijn 365 dagen bloggen challenge helemaal niet meer.

Ondertussen is het volgende programma begonnen en ben ik weer afgeleid. Foei. Ik kijk naar mijn klok en we zijn ondertussen al een halfuur verder. Mijn God!!!! Hoe moet ik dit nu af krijgen? Oh wacht, wat was mijn onderwerp nu ook alweer? Euh.. ik had eigenlijk geen onderwerp.. de bedoeling was om gewoon eens los uit de pols te schrijven. En hopen dat het tot iets zinnigs leid. Maar daar ben ik, denk ik, nog niet in geslaagd.

Dus bij dezen. Dit was een onzinnige post geschreven op een maandag om 21u08. Bedankt voor het lezen en tot morgen!


Geen opmerkingen