Mijn leven zoals het is #64 | Geluk vs ..

ⒸEvelyneVergote

Het gebeurt wel vaker dat een post van mij wat later online komt. Voor vandaag had ik echter nog niets voorbereid of ingepland. Het lukte mij even niet. Ik kan er niet veel over uitwijken, maar ik heb het even lastig gehad deze week. Vandaar dat ik tot gisteren wel heb kunnen inplannen, maar voor vandaag niets.

Ik heb dit weekend gelukkig vrij, ik had nood aan even op adem komen. Ik heb dan ook een hele dag gedacht aan wat ik zou kunnen schrijven, maar het lukte mij niet. Er kwam gewoon niets zinnigs in mij op. Nu heb ik net een heerlijk ontspannend bad genomen en dacht ik, oh hemel laat ik het maar gewoon van mij afschrijven.

Afgelopen weekend was zo fijn en ik voelde mij na lange tijd weer even gelukkig in mijn vel. Dat ons muziekevenement een groots succes was dit jaar prijsde ons uiteraard alleen maar gelukkiger. Ikzelf werd er stilletjes emotioneel van. Na het verlies van onze vriendin, betekent dit alleen maar een ode aan haar.

Ik werd helaas snel terug met beide voeten op de grond gezet en viel bijna pardoes van mijn gelukswolk. Een zachte landing was het niet. Ik kan er helaas niet verder over uitwijken, daar ik maar half besef wat er aan het gebeuren is. Een plan uitwerken in mijn hoofd is nu wel aan de orde. En dat zal ook de reden zijn waarom ik plots helemaal inspiratieloos door het leven ga. Ik hoop dat de rust in mijn hoofd snel terugkeert.

P.S.: Ik stop niet met mijn huidig 365 dagen bloggen-project! Ik moest nu gewoon even stoom afblazen ;) Alles komt hopelijk wel goed (word mij toch steeds gezegd)

4 opmerkingen

  1. Even stoom afblazen doet altijd goed. Op welke manier dan ook. Hopelijk komt er snel een nieuwe gelukswolk voorbij voor u!!! Niemand verdient het om zo ongelukkig door het leven te moeten gaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk gaat het snel weer beter met je!

    BeantwoordenVerwijderen