Mijn leven zoals het is #66| Emotie's enzo

ⒸEvelyneVergote

Er is weer heel wat gebeurt de afgelopen weken. Over sommige onderwerpen kan ik nog niet veel kwijt, maar binnenkort schrijf ik er zeker over. Nu is het nog te riskant daar ik nog geen zekerheid heb. Dus nog even geduld (dat probeer ik mezelf ook steeds te zeggen).

Waar ik wel al iets over kwijt kan is dat het huis van oma en opa verkocht is. Ik schreef er recent over, hoe het voor mij voelt. Maar nu het verkocht is en we binnenkort alles zullen leeghalen zal dat wel heel wat emoties teweegbrengen bij mij. Weten dat alles wat er stond van oma en opa was, dat oma er mee gekookt heeft of opa het gelezen heeft.

Die emotie werkt nu al op mij, en betert niet met alle andere stress die er bij komt kijken. Wanneer ik nu in hun huis binnenstap krijg ik nog steeds het gevoel dat ze morgen zullen thuiskomen. Doch ik maar al te goed weet dat dit niet het geval is. Ik ben bang voor het moment dat het de Ă llerlaatste keer zal zijn dat ik dat huis zal mogen binnenstappen.

Heb jij makkelijk stress?

Geen opmerkingen