Mijn Verhaal#1 | Vanaf het begin

ⓒPexels.com By Maddy Zen
Mijn Verhaal begint twee jaar geleden. Het moment dat we bij de toen nog directrice en directeur in wording werden gevraagd. Omdat we van een OCMW-rusthuis zouden verhuizen naar een privé en we allen mochten meegaan, kreeg je de kans om te vragen hoeveel uren je wou. Ik wou heel graag een voltijdse logistiek, daar ik er voor gestudeerd had en het toen halftijds uitoefende. Helaas was dat niet mogelijk en kreeg ik de vraag of ik eventueel een halftijdse onderhoud bij mijn halftijdse logistiek wou. Dat maakte ook een full-time. Toen beloofden ze mij dat er zeker zou gekeken worden voor een oplossing en ik eerste keus was mochten er meer uren vrijkomen om logistiek te kunnen zijn.

Ik heb het aanbod aanvaard en was dolenthousiast. Eindelijk zou ik full-time gaan werken, al was het tweemaal halftijds. Maar op dat moment was ik meer bezig met het voltijds werken en dus een voltijds loon. Niet dat geld ooit een grote behoefte voor mij is geweest. Integendeel.
Even later kregen we te horen dat we op een vaste dienst zouden werken en met wie we een team zouden vormen. Ik zag enkele namen staan waar ik het best mee kon vinden en was blij. Al besefte ik toen nog niet wat dat exact te betekenen had.

ⒸEvelyneVergote

De laatste weken heb ik ten volle genoten van alle mooie momenten met collega's en bewoners. We hebben gelachen, maar ook gehuild. Vooral toen de voorzitster ons persoonlijk kwam verrassen met een grote pot snoep (en dan nog mijn lievelingssnoep!!) om ons te bedanken voor de vele jaren dienst. Toen heb ik het toch niet droog kunnen houden ;)

Ik besefte met de dag dat het einde naderde, maar er een nieuw begin aankwam. Ik wou eigenlijk geen afscheid nemen van het oude vertrouwde dat ik met hart en ziel deed. Maar stiekem was ik ook benieuwd naar wat het nieuwe mij zou geven..

Word Vervolgd

Geen opmerkingen