Mijn Verhaal #5| En nu?

ⒸPexels.com By Maddy Zen
Voor wie deel 1-4 heeft gemist, lees het hier

Met tegenzin vertrok ik 's morgens naar mijn werk. Ik had er helemaal geen zin meer in na het vorige gesprek. De tranen sprongen in mijn ogen als ik er nog maar aan durfde terug te denken. Ik voelde mij alles behalve goed. Ik kreeg pijn op mijn borst van de stress, maar ik beet door.

Ik liet het allemaal maar wat bezinken en ging door met het werk dat ik moest doen. Al was het met grote tegenzin. Ook mijn logistieke job van 's morgens leed hier onder. Ik kreeg alsmaar meer het gevoel dat ik vanalles verkeerd deed, terwijl ik nog zo mijn best deed.

Een zestal weken later werd ik terug op de bureau geroepen. Er werd opnieuw geëvalueerd omdat mijn gesprek de eerste keer zo slecht is gegaan. Helaas kreeg ik weer een hele hoop over mij heen en dat het nog niet beter was sindsdien. Nog een druppel op een hete plaat..

Ik stelde mezelf vragen. Waarom? Ik deed nog zo mijn best en ja, ik deed mijn onderhoud-job niet graag, maar ze wisten van tevoren dat ik liever een logistieke job wou uitoefenen. Steeds kreeg ik als antwoord dat er geen budget genoeg was.

Nachten lag ik er wakker van. En nu? Wat moet ik doen? Wil ik dit blijven doen tot het einde van mijn dagen? Ik ben zo ongelukkig in mijn job en dit wil ik niet meer. Maar wat moest ik gaan doen?

Word Vervolgd

Geen opmerkingen