Dairy#1 | Barstende hoofdpijn

ⒸEvelyneVergote


Normaal was het de bedoeling dat ik nu naar het laatste PalmParkies-optreden zou gaan van deze zomer. Tot nu toe ben ik elke week geweest, met uitzondering in mijn week verlof daar we toen naar Sluis gingen. Maar ik kwam zonet thuis van mijn werk met barstende hoofdpijn. Dan verlang ik alleen maar naar de zetel of m'n bed.

En toch wou ik nog snel iets schrijven op mijn blog. Ookal komt er niet veel uit deze hersenpan momenteel. Alleen maar 'ik wil schrijven, maar mijn hoofd doet te veel pijn'. Een pilletje nemen en naar bed gaan zou de beste oplossing zijn. Dat ga ik nu ook doen. 


4 opmerkingen

 1. De laatste Palm Parkies al? Amai. Dan is de zomer op z'n eind aan het komen! Tijd vliegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tijd vliegt idd. We zijn al meer dan halverwege augustus, dus 't school zal allicht terug starten. Ik ben wel blij, omdat 'k m'n klas mis ;) Toch heeft de vakantie mij deugd gedaan :)

   Verwijderen
 2. Wat heb je een leuke blog gemaakt evelyne!!! Ik vind de nieuwe layout echt tof! & was helemaal van men melk toen ik hier zoveel leuke postjes zag! Super dat je er weer bij bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Doet mij deugd om dit te horen. Eerst was 'k een beetje bang om 't op deze manier te gaan doen, maar op een dag zei 'k JUST DO IT :D & Voilà, dit is 't resultaat (waar 'k zelf ook wel trots op ben).
   Nu hopen op een beetje meer lezers, maar ja.. dat heb 'k niet te kiezen zeker?

   Verwijderen