Dairy#2 | Een lui weekendje tegemoet


ⒸEvelyneVergote


Het is eindelijk weekend. Vanavond doe ik niks anders meer dan in mijn luie zetel naar tv kijken. Een optreden gaan bijwonen lukt me niet meer, want ik voel mijn benen amper nog. Zaterdag zal ik het ook rustig houden. Bij mooi weer neem ik mijn fotocamera mee op stap. Anders haal ik inspiratie op fotografie-websites. Dat doe ik graag op een vrije dag, want daar neem ik dan graag ongestoord de tijd voor. Op zondag is de dag soms onvoorspelbaar. Het gebeurt al eens dat ofwel mijn tante zomaar eens op bezoek komt (of omgekeerd) of met vrienden koffie met gebak gaan verorberen. Allemaal zo leuk en nog leuker als het onverwacht gebeurt. Dus, ik laat mij leiden door het geen op me afkomt dit weekend :)

2 opmerkingen

  1. Geniet van uw weekend! Niks doen kan toch zo'n deugd doen. Zaaalig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 't Weekend is ondertussen al terug op z'n einde aan 't lopen.. Veel te snel gaat dat :D

      Verwijderen