Dairy #8 | Operatie

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Het waren drukke dagen. Vorige vrijdag had ik verlof en ging ik een dagje naar Antwerpen. Het was helaas wat regenachtig en koud, maar de pannenkoek met warme chocomelk maakte alles goed ;)

Zaterdag had ik in de voormiddag mijn 6wekelijkse afspraak bij de schoonheidsspecialiste en in de namiddag ging ik naar de jaarlijkse diashow van de plaatselijke fotoclub. Ik genoot er weer van de schitterende beelden, al vond ik het vorig jaar toch beter. Ieder z'n smaak ;)

Op zondag waren we allen druk in de weer met het voorbereiden op de kerstmarkt die middag. We namen voor de 1ste keer met onze vereniging deel, dus het was voor ons dubbel spannend. We begonnen al om 10u30 alles klaar te zetten. Helaas gooide de regen roet in het eten.. Alles werd nat en het regende zelfs in ons tentje, waardoor we extra beveiliging moesten voorzien voor onze elektrische apparatuur. Naarmate het openingsuur naderde werd de regen minder. Zo konden we het volk van harte verwelkomen met Cava Don Jaime, Jenever, Brugse Zot van het vat 33cl (jaja, je leest het goed ;) ) en warme chocomelk. Hoe later op de middag hoe meer volk er op af kwam. Heerlijk toch dat gevoel, als je ziet dat je tentje goed draait? ;) Hopelijk krijgen we datzelfde gevoel vanavond ook, want dan staan we in het dorp (deelgemeente). Ik kan er helaas niet aanwezig zijn, want ik heb nog te veel pijn.

Maandag werd ik dus om 7u in het ziekenhuis verwacht. Ik moest er een cyste in mijn linkeroksel laten wegsnijden. Normaal doen ze zoiets met plaatselijke verdoving, maar bij mij stelde de specialist onmiddellijk een korte volledige verdoving voor om zeker te kunnen zijn dat hij op tijd alles kon verwijderen. In de late namiddag mocht ik alweer naar huis.

4 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen wa ge allemaal gedaan hebt. Dit zijn altijd mijn favoriete blogs van u ;) Veel beterschap nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Dat lukt niet altijd, want veel interessants gebeurt er niet in een werkweek ;) Maar 'k geef toe dat 'k de laatste tijd wel iets te geëmotioneerd was door bepaalde gebeurtenissen & me daar wat te veel in heb laten meeslepen. Toch ben 'k blij dat 'k 't van me heb afgeschreven.

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Ik vind het altijd heel erg leuk om te lezen wat iemand heeft gedaan.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen