Life #7 |♛Mijn geboortedag versus Mijn verjaardag♛Vandaag, exact 31 jaar geleden om exact 11u30 kwam ik ter wereld.


pixjumbo.com By Viktor Hanacek


Op 17 februari 1985 moest mijn moeder dringend naar het ziekenhuis. Ik liet blijkbaar duidelijk weten dat ik er uit wilde ;)  Helaas ging het niet zo goed met mijn moeder en moest ik met een keizersnede op de wereld worden gezet. Toen ik er eindelijk uit was moest ik onmiddellijk overgebracht worden naar een ander ziekenhuis. Dus vertrok de ambulance onmiddellijk met mij naar de andere kant van het land. Mijn vader, toen in alle staten, mocht blijkbaar niet mee met de ambulance. Hij sprong in zijn auto en samen met mijn tante die er toen ook aanwezig was reden ze richting mijn volgende verblijfplaats. Mijn kersverse leventje hing toen al aan een zijden draadje. Wat er precies aan de hand was, weet ik niet exact. Weken later mocht ik eindelijk het ziekenhuis verlaten, maar was ik nog niet helemaal in orde. Ik mocht geen normale voeding innemen en heb tot de leeftijd van 1,5 jaar sojamelk gedronken.

Gelukkig is het allemaal goed gekomen met me, maar de eerste maanden van mijn leven schommelde mijn lichaam heel wat in gewicht. Ik viel af en kwam even snel terug bij tot ik opeens een mollig baby'tje bleek te zijn. Naar mijn peuterjaren toe werd ik dan weer mooi slank, maar de puberteit gooide weer roet in het eten ;)

Leuk weetje: Mijn nicht was jarig toen ik geboren werd, dus dat betekent dat wij op dezelfde dag jarig zijn. Zij is 17j ouder dan ik :)
10 opmerkingen