Travel #2 | Rotterdam #2

Ⓒunsplash.com By Rik van der Kroon

Enkele weken geleden vertelde ik jullie dat ik een weekendje naar Rotterdam zou gaan. Omdat ik 2 camera's heb en ze allebei zal kunnen gebruiken, besloot ik op zoek te gaan naar een alternatief. Mijn huidige schoudertas kan maar 1 camera dragen en bij lange wandelingen voel ik pijn aan mijn schouder. Bij navraag en opzoeking op het internet kwam ik bij Coolblue uit. Ik koos er Case Logic SLRC_206 die praktisch in elkaar zit.

ⒸEvelyneVergote

1. Deze morgen stond dit pakket al voor de deur. Mijn moeder tekende af, want ik stond nog onder de douche :)
2. Bij het openen stond er op de ene flap een blijtelling gevolgd door 5 smiley's. Vond ik wel leuk ;)
3. In de doos van Coolblue zat nog een doos van Case Logic, waar dan uiteindelijk de rugzak in stak

ⒸEvelyneVergote

4. De rugzak ziet er praktisch uit, maar je kan niet zien dat er duur cameramateriaal langs binnen zit.   Goed voor zakkenrollers ;)
5. Langs de zijkant is er plaats om je statief te bevestigen
6. Bij het openen van de 1ste rits vind je een vak met nog veel meer vakken. Het is bedoelt om bovenaan in 't zwarte stuk je body met lens in te steken en in de rest van de vakjes je andere lenzen en flitsers. Je kan de vakjes er ook uithalen zodat je meer plaats creërt om zoals ik nog een extra body met lens in te steken.
7. Aan de achterkant zit nog een rits waar er plaats is om je laptop in te steken. Ikzelf heb een handige tas voor mijn laptop en hoef die ook nooit mee te sleuren als ik op fotografie-uitstap ga. Maar wel handig om te gebruiken waneer je papieren krijgt.


6 opmerkingen

 1. Wauw, mooie tas! Ik heb zelf een schoudermodel. Was ook best prijzig destijds, maar het is de investering zo absoluut waard. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had onverwacht nog geluk qua prijs. Had er nooit aan gedacht dat 't nog solden waren :p

   Verwijderen
 2. Leuk bericht, Die zak ziet er ook erg handig uit. Hopelijk gaat er veel in. xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ja, ik moet 't nog uittesten of alles er in past, maar 't is zo ongelooflijk druk op dit moment..

   Verwijderen
 3. Wat een fantastische cameratas! Een mooie camera verdient zo'n tas. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen