Dairy #14 | Voorbereidingen

Ⓒpicjumbo.com By Viktor Hanacek

Het is bijna zover. Nog 14 dagen en ons jaarlijks muziekevenement gaat van start. We zijn al een tijdje druk bezig met de voorbereidingen, want zo'n organisatie is niet in 1,2,3 geklaard. Een deel van de opbrengst van die avond zal verdeeld worden onder 2 goede doelen. Twee goede doelen die mensen met een beperking helpen.

En toch zijn die voorbereidingen leuk om te doen, ondanks dat het toch een klein beetje stress met zich mee brengt. Je wil dat het goed gaat op de avond zelf en niemand iets te kort komt, maar we weten ook dat je niet alles kunt verwezenlijken.

Er moet nog heel wat gebeuren en er zijn ook heel wat dingen die we nu nog niet kunnen doen. Die we pas op de dag zelf kunnen doen zoals, de zaal klaarstomen. Momenteel is het thuis een verzameling van verschillende dozen met verschillende benodigdheden die we dan zullen nodig hebben. Maar hoe dan ook, we kijken er allemaal naar uit.2 opmerkingen

  1. Geniet er maar van, van dat allerlaatste weekje op je huidige werklocatie! De nieuwe locatie zal in het begin misschien wel eventjes wennen zijn, maar daar wordt het vast ook wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen