Dairy #25 | Mini-update

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek

Het is even geleden dat ik onder deze rubriek nog schreef. Ik heb het nl ongelooflijk druk momenteel. Ik was nu gelukkig 4 dagen vrij met de paasdagen, maar die zijn zo ongelooflijk snel voorbijgevlogen. Ik heb wat kunnen uitrusten (want dat zit er niet meer bij nu ik fulltime werk), maar ik heb ook heel wat werk verzet voor de vzw. Elk jaar organiseren wij de 2de zaterdag van mei een muziekevenement voor het goede doel. Drie hebben we er dit jaar en het is ook de 3de editie. Wij zijn ongelooflijk trots dat we dat mogen doen, maar er kruipt heel wat voorbereiding en organisatie in. Daar zijn we grotendeels gans het weekend mee bezig geweest, want het begint toch te naderen.

Naast deze blog heb ik dan ook nog een tweede blog opgericht waar ik samen met mijn vriendin Bea schrijf. Momenteel schrijf ik over fotografie en geef ik tips mee, maar binnenkort schrijf ik ook nog over andere dingen. Die hou ik nog even geheim ;)

Twee weken geleden op zaterdag mocht ik een fotoshoot doen van een meisje die haar communie doet. Daar kruipt ook al zoveel werk en organisatie in. Want het gaat niet alleen om je fototoestel, maar ook om het model op de juiste locatie te krijgen. Ik mocht gelukkig meerijden met de ouders en zo hadden we nog een leuke dag. De dag er na ben ik gans de dag bezig geweest met de foto's te selecteren en bewerken indien nodig. Op woensdag kwamen ze die dan halen om daar dan nog zelf een selectie uit te kunnen nemen. Moeilijk! Maar goed, mijn klus zat er op.


2 opmerkingen

  1. Oeeh, fijn om deze rubriek nog eens te lezen! Hopelijk toch kunnen genieten van de paasdagen, ondanks de drukte :)

    BeantwoordenVerwijderen