52 blije maandagen #21| Memory Monday!

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
In mijn leven passeren er, ondanks mijn moeilijke tijd op dit moment, heel veel leuke en plezante momenten. Sommige duren enkele uren, anderen dan weer een ganse dag. In mijn agenda noteer ik elke gebeurtenis, goed of slecht, maar ik schrijf er nooit een gans verhaal bij. Ik zou dat wel eens moeten doen eigenlijk, want soms als ik teruglees in mijn agenda denk ik wel eens, oh hoe ging dat nu weer?

Om nu mijn eerst opkomende leuke herinnering op te noemen, vorige week zondag. Samen met enkele andere leden van onze vzw stonden we met een tentje drank te verkopen op een evenement van de stad. Het was Dag van het Park en we lieten er ook een coverbandje optreden. Ik ging 's morgens werken en tegen de middag ging ik naar het park om te helpen. Het evenement begon om 14u en sloot normaal af om 18u. Het was heerlijk weer en ik genoot toen het covergroepje aan het soundchecken was. En dan waren de eerste klanten daar. Het werd drukker en drukker.. voor ik het wist was het 16u en kreeg ik ontzettende dorst. Ik had gewoon geen tijd om zelf iets te drinken. Zo veel volk kwam er op ons af. Al snel was het één en ander uitverkocht waardoor we mensen moesten teleurstellen. Om 18u stond het volk nog steeds bij ons aan te schuiven. We hebben nog even verder gedaan, maar om 18u30 moesten we de mensen toch teleurstellen. We waren helemaal uitverkocht! Helemaal moe en overdonderd ruimden we de tenten op.

Aan het begin van de middag kregen we van een sponsor van ons muziekevenement een fles cava als dank voor het vertrouwen etc. Zo lief van hem. We besloten de fles te kraken met ons aanwezige bestuur. Daar zaten we dan op een bankje, met een klik cava in een bierglas :D Dit noem ik nu een fijne herinnering. Na het vele werk die we samen verrichten op een gezellige manier kunnen afsluiten. Zàlig toch?

Dit bedoelde Melle in haar Blije Maandag-mail deze week.

2 opmerkingen

  1. Wauw, uitverkocht! Zalig! Teken dat jullie extreem goed bezig waren dus :) En samen gezellig een flesje cava uitdrinken klinkt inderdaad wel als een super tof moment om voor eeuwig te koesteren. It's the little things in life. Voor zulke momenten gebruik ik mijn blog ook als een soort van online dagboek. Altijd fijn om later terug te kunnen lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij waren het enige tentje met drank en het was heerlijk weer, dus dat zal er ook wel mee te maken gehad hebben ;) Het zijn idd die fijne kleine leuke dingen die het moment maken :)

      Verwijderen