52 blije maandagen #31 | Hoe ga jij jouw vakantie(periode) in?

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Melle vroeg zich in haar blijemaandag-mail af hoe ik mijn vakantieperiode inga. Wel, het zit er al op voor mij. Helaas zit ik terug thuis met een pijnlijke nek. Ik schrijf er binnenkort een blog over.

Hoe ik mijn vakantieperiode ervaren heb? Daar schreef ik al over en kan je hier terug lezen.
Voor velen is de vakantieperiode in België al voorbij, wie nu nog op reis is/gaat kiest er voor om zelf zijn vakantie te bepalen (net als ik dat deed). Bij ons in België hebben de scholen 2 maand vrij en zijn bouwvakkers/fabrieken een goeie 3 weken vrij afhankelijk van de streek waar ze werken.

Ik ga nu afsluiten, want ik kan helaas niet lang in dezelfde positie blijven zitten. Zo vervelend!

13 opmerkingen

 1. Oei. Nog geen beterschap met uw nek? Of gaat het toch al een beetje beter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu gaat het gelukkig al weer beter, maandag terug aan het werk.. Ik voel nog hier en daar wat pijnscheuten, maar dat komt met tijd hopelijk terug goed. Ik blijf voorlopig naar de kine gaan, heb daar heel veel deugd van.

   Verwijderen
  2. Oh, super! Als er maar vooruitgang is! Het voorlopig kalm aan proberen te doen tot de pijn helemaal weg is dan. Niks forceren!

   Verwijderen
 2. Wat balen van je nek! Nog beterschap daarmee, voor zover dat werkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig om te lezen dat de schoolvakanties ongeveer hetzelfde zijn als in Nederland. Hopelijk gaat het met je nek beter als je weer moet werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb je dan verkeerd begrepen.. De schoolvakantie is alvast niet hetzelfde. Hier in België hebben wij 2 maand vakantie, terwijl die in Nederland verdeelt loopt en niet zo lang.

   Verwijderen
 4. Wat balen dat je zoveel last hebt van je nek! Heel vervelend! Ik hoop dat het snel iets beter je gaat. Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, was echt een verschrikkelijk pijnlijke week :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, ik lees dat het wat beter met de nek gaat. Hopelijk nog steeds. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gelukkig wel. Ik ben er nog niet helemaal van verlost, maar het gaat al veel beter dan een week geleden.

   Verwijderen
 7. Ik hoop dat het snel beter gaat met je nek! Ik ben echt blij dat we het hoogseizoen nog kunnen overslaan. Nog één jaar dan, daarna gaat mijn oudste naar school. En ik heb nog mijn verlof. Ook zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat gelukkig al wat beter met mijn nek, maar is nog niet volledig weg.

   Verwijderen