52 blije maandagen #32 | It's a good week to have a good week!

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Het is een goede week voor een goede week! Dat is alvast de leuze van Melle deze week. Op het moment van schrijven voel ik mij redelijk goed. Dus na alle ellende van afgelopen tijd is dat toch wel positief, denk ik dan.

De reden dat ik mij goed voel? Ja, ik weet het niet. Is het omdat ik de week bijna pijnloos heb doorstaan? Want met mijn nek, was dit toch wel een serieuze uitdaging.

Of zou het het aankomende weekend zijn? Aan het einde van onze straat (en dan naar rechts) vind een nieuw festival plaats. Daar was vroeger een rockfestival genaamd Rock Torhout. Nu een goeie 15 jaar later vind er een dancefestival plaats. Een tijdje geleden had ik mij aangemeld als vrijwilliger en zou ik aan de ingang staan om de bezoekers een toegangsbandje aan te doen. Helaas kreeg ik dan die pijnlijke nek (lees er hier alles over) en heb ik mij, met heel veel spijt en pijn aan het hart, afgemeld. Ik moet aan mijn gezondheid denken.. Het festival is morgen en ja, het kriebelt enorm. Ik was er graag bij geweest.. Gelukkig geven ze goed weer uit en zal ik misschien wel kunnen meegenieten op mijn terras van de muziek. De sfeer zal ik er dan moeten bij denken ;)

Ik hoop dit gevoel nog even aan te houden. Het voelt in ieder geval beter dan wat ik voorheen heb gevoeld. Let's thumb for it!


Geen opmerkingen