52 blije maandagen #36 | Waar zeg jij 'ja' tegen?

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Allereerst wil ik Melle feliciteren met haar verloving! Op een romantische picknick deed haar vriend onverwacht een huwelijksaanzoek en She said YES!!! Ik ben blij voor hen, ookal ken ik ze niet persoonlijk. Zo zie je maar weer wat de virtuele wereld met je kan doen ;)

Maar waar zeg ik nu 'ja' tegen? Ik stel even voor de gelegenheid een lijstje op.

Ijs Vanille, chocolade, pistache, .. tegen ijs zeg ik nooit nee! Daar mag je mij zelfs midden in de nacht voor wakker maken. Winter, zomer, het maakt niet uit!

Scampi Op restaurant ga ik steevast iets met scampi bestellen. Ik ben er verzot op! Ik neem het ook vaak mee naar het werk.

Iemand helpen Het maakt niet uit wie of wat, maar wanneer men mij vraagt om even te helpen met iets doe ik al het mogelijke om dat ook te doen. Het gevoel dat je iemand geholpen hebt doet mij goed.

Muziek/optreden Wanneer iemand naar een optreden wil en mij meevraagt zeg ik steevast ja. Niets leuker dan nieuwe bands ontdekken, muziek beleven met vrienden.

Tv-kijken Ik zeg ook wel eens ja tegen een rustig tv-avondje met een drankje en hapje bij. Rustig relax een filmpje of serie.

Voor de rest zeg ik nog wel tegen bepaalde dingen ja, maar kan ik er op het moment van schrijven niet opkomen, haha.


8 opmerkingen

 1. Haha tegen scampi zeg ik resoluut nee :p ik vind de smaak op zich nog wel oké maar de textuur vind ik vies. Ik zeg liever ja tegen pizza en frietjes en fishsticks :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ieder z'n smaak, hé ;) Maar tegen pizza en frietjes zeg ik ook geen nee, hoor ;) Ik combineer dan alles, haha!

   Verwijderen
 2. Ik kan dus ook geen 'nee' zeggen tegen ijsjes. Da's bij mij altijd een grote JA. Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik, haha! We moeten dringend eens samen een ijsje gaan eten, hé ;)

   Verwijderen
 3. Leuk lijstje! Ik zeg de laatste tijd steeds vaker ja tegen mezelf :-) Ook een erg mooie ontwikkeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mega lief zeg, dankjewel! En wat een mooie dingen waar je ja tegen zegt. Dat je bijvoorbeeld zo graag mensen helpt, dat is echt onwijs bijzonder en súperlief! <3

  BeantwoordenVerwijderen