52 blije maandagen #37 | Hoe laat jij jouw droom bestaan?

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Melle schreef deze week voor het eerst terug op haar blog sinds lange tijd. Ze maakt momenteel een heftige periode door en dat wou ze delen. Zo schreef ze in haar wekelijkse blije maandag-mail dat ze hierdoor een missie had, een droom. Vandaar haar vraag, hoe laat jij jouw droom bestaan?

Op dit moment heb ik ook een droom. De droom om zelfstandig in het leven te staan en niet langer afhankelijk te zijn van mijn ouders (hoeveel ik ook van ze hou!). Ik heb de droom om ooit een boompje, huisje, tuintje te kunnen hebben met iemand waar ik van hou en een toekomst mee te kunnen opbouwen.

Ik heb ook de droom om op een dag een nieuwe job te hebben waar ik gelukkig in ben. Wat dat precies zal zijn weet ik niet. Ik wil in de zorgsector blijven, maar als dat niet meer kan dan is dat ook goed. Zolang ik maar terug gelukkig word.

Er zijn nog veel andere dingen waarvan ik droom, maar die minder belangrijk zijn als hierboven beschreven. Dromen mag, maar ze moeten realistisch blijven wil je ze waarmaken. Mijn missie is vooral om terug gelukkig te worden en daar probeer ik elke dag aan te werken. Beetje bij beetje lukt mij dit hopelijk wel.

6 opmerkingen

  1. Ik ben er van overtuigd dat het u wel zal lukken. Ge zet alleen maar stappen in de goede richting dus dan zult ge uw doel uiteindelijk ook wel bereiken. Hier en daar met een obstakel in de weg zoals we af en toe kunnen lezen hier, maar uw doel behalen gaat sowieso lukken :) Ik duim alleszins!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gaat je zeker lukken. Heel veel power en succes voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je dromen altijd blijven najagen.. dan lukt het je wel! Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen