52 blije maandagen #40 | Een nieuwe start

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Er komt een punt in je leven waarin je de ene tegenslag na de andere krijgt of het je allemaal gewoon te veel word. Dan is het goed dat je omringd word door familie en vrienden. Zo vertelde Melle in haar wekelijkse blije maandag-mail dat ze klaar is om een nieuwe start te nemen.

Een nieuwe start betekent voor ieder wat anders. Voor de één is dat zijn/haar huidige job opzeggen en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Voor de ander kan dat een nieuwe keuken of living kopen zijn. Het moet je vooral een nieuwe boost geven om terug verder te gaan.

Voor mij betekent een nieuwe start vooral het verleden achter mij laten. Dat lukt mij immers niet altijd, maar ik doe mijn best om mij te concentreren op het nieuwe en het positieve. Vooraleer ik de stap zet naar een nieuwe start duurt het ook wel even alvorens ik een beslissing neem. Het enige nadeel: hoe langer ik nadenk, hoe moeilijker ik het krijg om effectief iets te beslissen (is dat normaal?)

Ik ben op dit moment in onderhandeling om eventueel een nieuwe start te maken. Ik hoop alleen dat het mij lukt en er naar mij geluisterd word. Wish me luck!! Ik vertel je zowiezo meer zodra ik een beter zicht heb op de zaken.

6 opmerkingen

 1. Teveel nadenken is nooit goed. Ge moet gewoon doen waar gij u het beste bij voelt. En wat de beslissing dan ook is, het zal sowieso de juiste zijn. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop ook op een nieuwe start voor je!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Compleet normaal van dat nadenken. Maar eigenlijk moet je dat inderdaad niet te veel doen (note to self! ;) ). Hoop heel erg dat je nieuwe begin er komt ('t is je gegund!) en ben heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen