52 blije maandagen #45 | Doe eens gek, verras jezelf!

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Soms kom je op een feest waar je stiekem niet veel zin in hebt en opeens gebeurt er iets totaal verrassend waardoor je avond meer dan geslaagd was. Zo overkwam het Melle en inspireerde het haar voor haar wekelijkse blije maandag-mail. Doe eens gek en verras jezelf!

Het gebeurt al eens dat ik gek durf te doen. Jawel! ;) Zo stond ik ooit voor iemands deur, totaal onverwacht om hem te vertellen dat ik hem graag zie.. Stijf van de zenuwen was ik. Zo impulsief ben ik dan wel. Eens ik het voor iemand heb en ik wil weten of het wederzijds is moet dat nu onmiddellijk. De jongen in kwestie was uiteraard serieus aangedaan en wist helemaal niets van mijn gevoelens voor hem. Hij dreef mij eerst naar buiten zodat hij kon nadenken en even later spraken we terug af bij hem. We hebben urenlang gepraat, maar het had niet mogen zijn. Er bloeide alleen een vriendschap uit voort. Was ik ook gelukkig mee ;)

Ik bedoel maar.. dit is voor mij gek doen. Ik weet niet hoe jullie iemand benaderen wanneer je het voor die persoon te pakken hebt, maar ik ben op dat gebied soms iets te impulsief. Ik ben, denk ik, bang om die persoon kwijt te raken en wil die zo snel mogelijk bij mij vast pakken. Terwijl dat misschien net het tegenovergestelde effect heeft. Ik weet het niet.

4 opmerkingen

 1. Oh, wat spannend zeg! Een vriendschap is zeker zo waardevol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer dat je gewoon open kaart hebt gespeeld. Er zijn genoeg mensen die dat niet durven en zo mooie kansen mislopen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het gevoel altijd wederzijds is, maar stel dat het wel zo was. En niemand durfde iets tegen elkaar te zeggen. Zonde! En vriendschap is ook waardevol. Want het lijkt me juist ook moeilijk om telkens de gevoelens te moeten verbergen. Daar word je ook niet gelukkig van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het heeft even geduurd alvorens we beiden de gevoelens van mij konden wegdenken. Maar het is ons gelukt (denk ik)

   Verwijderen