Mijn 365daysofphotography-project | week#44

Ik zag deze week weinig zon en het was ook steeds vroeg donker. Ik moest dus meestal snel zijn wanneer ik terug thuiskwam van het werk om aan de slag te gaan. Geniet je mee?

ⒸEvelyneVergote
 #309 | 05-11-2017 Of all the paths you take in life, make sure a few of them are dirt. Misschien een beeld die al vaak in de 365daysofphotography is voorbijgekomen, maar steeds is die anders en nooit hetzelfde :)#310 | 06-11-2017 You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop. Soms is de compositie van een onderwerp wat de foto maakt, zoals deze (vind ik persoonlijk)#311 | 07-11-2017 The simplest things are often the truest. Hier en daar vind ik nog eens een laatbloeiertje :)


#312 | 08-11-2017 Living for others is the rule of nature. Mooi om de vele schakering in kleur te zien in 1 plant :)


#313 | 09-11-2017 Nature wears always wears the color of spirit. Sommige bladeren blijven groen kleuren, zelfs in de herfst.


#314 | 10-11-2017 The sky at sunset looked like a carnivorous flower. Ik blijf deze lucht gewoon geweldig vinden!


#315 | 11-11-2017 If you want to be happy for a lifetime, plant a garden. Rondom ons huis staat een ellenlange afsluiting waar we klimop lieten groeien. Af en toe kom je dan dit tafereel tegen :)

Wie niet tot volgende week kan wachten kan dagelijks een blik gunnen op
https://vergevelyne.wixsite.com/365daysofphotography

8 opmerkingen

 1. Die zonsondergang is mooi! Ik hou van zulke "brandende" luchten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer prachtige plaatjes geschoten! Leuk om te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh 314 is schitterend, dat soort luchten vind ik ook altijd mooi om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Ik heb altijd het idee dat ik in de winter na de eerste schemering geen mooie foto's meer kan maken, maar jij laat zien dat je juist dan mooie plaatjes kunt schieten. Vooral die oranje lucht is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de winter is het dan wel sneller donker, toch moet je proberen snel te zijn zodat je nog voldoende licht hebt om een foto te maken. Die luchten vind ik zo zalig om te nemen, maar je moet snel zijn omdat ze snel verdwijnen.

   Verwijderen