Dairy #33 | Rollercoaster

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog schreef in deze rubriek. Het gaat dan ook zo ongelooflijk snel. Het was alsof ik gisteren nog mijn verjaardag vierde en dat is al 9 maand geleden. Daarna leefde ik precies in een soort rollercoaster. Alles ging zo snel. Soms zo snel dat ik geen tijd had om te genieten. Maar goed, even wat positievere praat.

We naderen het einde van het jaar 2017. Dat wil dus zeggen dat mijn fotoproject ten einde loopt. Ik moet toegeven dat ik het toch wel een beetje onderschat heb. Vooral omdat ik fulltime werk en dus zelden na mijn uren nog de deur uitga.. Nu goed, we gaan nog even door ;)

Op vrije dagen probeerde ik vooral mijn dagen te vullen met dingen waar ik kon van genieten, maar dat is niet altijd gelukt. Het werk liet mij niet los in mijn hoofd. Daarnaast gingen mijn vrije dagen zo snel dat ik amper besefte dat het al voorbij was. Ik heb dit jaar echt terug moeten leren genieten. Bij momenten lukt dat, andere momenten lukt dat minder. Een werkpunt voor volgend jaar dus ;)

Oh, en heb ik jullie al verteld dat ik eind oktober een nieuwe auto heb gekocht? Ik dacht dat ik nooit zou wennen aan een andere auto, maar hé wat rijd die zalig! En ik die dacht dat ik mijn oude vertrouwde auto zou gaan missen. NOT! Hoe graag ik er ook mee reed, deze voelt zoveel beter.

Anyway, ik ben even uitgepraat. Tot de volgende!

6 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je auto zo goed bevalt! En de tijd vliegt inderdaad echt voorbij. Ik kan me nog goed herinneren dat 2017 net was begonnen en nu is het jaar alweer bijna ten einde ;)
  Ik snap dat zo'n fotoproject wel lastig combineren is met je werk. Met de donkerte na werktijd is het inderdaad nog wel een uitdaging om elke dag een foto te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het word idd moeilijker om mijn fotoproject vol te houden, maar ik doe mijn best. Nog een duwtje ;)

   Verwijderen
 2. Ik moest bij de titel van deze rubriek meteen denken aan het liedje van Ronan Keating. Toeval? Of heb je het vernoemd naar dat nummer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo fijn dat je auto zo bevalt. Je stukje komt zeker te staan bij de momenten van 2017 op mijn blog. Super bedankt nog voor je invulling :-)

  BeantwoordenVerwijderen