52 blije maandagen #46 | Waar focus jij je op deze week?

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek
Deze week heb ik mijn focus gelegd op mijn vrije dagen. Ik wou zo veel mogelijk doen om tijdens de werkdagen thuis te kunnen uitblazen. Want ik heb het de laatste weken toch wel lastig gehad op werkgebied, waardoor ik weer wat medische klachten begin te krijgen.

Ik ga alweer een tijdje terug naar de kinesist omdat ik last in mijn rug heb. Ik heb dat wel eens vaker, maar nu blijft het wel duren. Ook mijn nek begint weer vast te zitten. Een massage op tijd en stond kan dan wonderen doen.

Ook ben ik vaak moe en heb ik geen zin meer om echt nog iets te doen na het werk. Ik zit vaak al te geeuwen rond een uur of 5 wanneer ik van het werk kom. Niet normaal vind ik, maar ik denk dat het eerder de stress is die mij zo moe maakt. Misschien moet ik toch eens een bezoekje aan de dokter brengen..

Dus hier ligt mijn focus nu op de komende dagen. Mijn gezondheid.

8 opmerkingen

 1. Heel veel beterschap en fingers crossed dat je klachten snel overgaan! Groetjes Kaylin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pas goed op jezelf! Goed dat je je focus legt op je gezondheid, anders blijf je er maar mee kwakkelen. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed voor jezelf zorgen hé Evelyne! 't Is zo belangrijk! Kine kan wel deugd doen. Als ik rugpijn heb, ga ik ook en dan krijg ik massage, warmtetherapie én elektrotherapie en naar een sessie of twee ben ik er weer helemaal bovenop.
  's Avonds doen wij hier ook niet veel meer hoor :) maar in't weekend leuke dingen plannen is wel belangrijk als je in de week veel stress hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik krijg steeds beurten van 9 bij de kine. En ook massage en warmtetherapie. Bij mij blijft de pijn wel aanslepen. Na deze sessie gaan we eens bekijken wat er moet gebeuren..

   Verwijderen
 4. Heel erg veel beterschap! Zorg goed voor jezelf<3

  BeantwoordenVerwijderen