52 blije maandagen #48 | Dit is je kans!

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek 
Nog een goeie 2 weken en dan is het afgelopen met 2017. Melle vroeg zich af wat ik ga doen tijdens de laatste weken van het jaar. Eerlijk? Geen idee eigenlijk.

Het gaat mij niet zo de laatste tijd. Mijn job is niet wat ik wil, deze week een goeie vriendin begraven en medische klachten blijven de kop opsteken. Ik heb dan wel ook goeie dingen meegemaakt en zou het liefst de laatste dagen van het jaar positief willen afsluiten.

Toch heb je het niet voor het kiezen in het leven en weet je nooit wat er morgen komt. Je kunt dan wel onbezorgd en happy opstaan, 's middags kun je telefoon krijgen met slecht nieuws. Ik wens het niemand toe, maar ben tegenwoordig erg op mijn hoede voor dit soort dingen.

Hoe ik mijn jaar zal afsluiten weet ik nog niet. Ik hoef niet te werken met de feestdagen (joepie!), maar voorlopig zijn er nog geen wilde plannen. Ik kijk er wel naar uit om eens een avondje onbezorgd met vrienden door te brengen.

2 opmerkingen

  1. Ik wens je twee zo goed mogelijke weken toe. Geniet van de kleine dingen des levens en neem maar genoeg rust! Je hebt het verdiend.

    BeantwoordenVerwijderen