Random | 10 facts over Evelyne

ⒸEvelyneVergote

Een tijdje geleden postte Sas een leuke lijst over zichzelf. Ik besloot dit ook maar eens te doen aangezien veel bloggers mij nog niet zo goed kennen (denk ik).

1. Ik draag nooit make-up
Nope, zelfs geen zwart lijntje onder mijn ogen of nagellak. Op het werk mag je trouwens geen make-up of nagellak op. Ook is dat nooit een interesse van mij geweest. Ik had als kind wel eens nagellak op door mijn mama gelakt, maar dat was alleen bij hele speciale gelegenheden.


2. Ik hou van 90's muziek
Als kind keek ik uit naar de momenten waarop de Vlaamse Top 10 op de radio kwam en zong ik (stilletjes) mee met alle liedjes. Dat was in de jaren '90 en vandaag de dag hou ik nog steeds van die muziek. Nu kijk ik uit naar de top 500 van de 90's en draai ik de volumeknop steevast de hoogte in ;)


3. Ik heb veel geduld
In mijn job moet je veel geduld hebben met de bewoners. Het gaat allemaal zo snel niet meer en dat moet je kunnen respecteren. Ik krijg dan ook vaak het compliment dat ik engelengeduld heb. Doch ik toch wel eens durf de controle te verliezen (wie doet dit niet?) vind ik van mezelf dat ik meer geduld heb dan anderen.


4. Ik kan mij niet goed concentreren
Al tijdens mijn studie-periode had ik hier last mee. Ik moest alleen studeren in mijn kamer en dan nog kon ik al eens de concentratie verliezen. Doch was het niet altijd mogelijk om thuis te studeren en moest ik op school nablijven waar we studie kregen. Dat was enorm moeilijk voor mij, want elk blad dat werd omgedraaid hoorde ik (ondanks mijn gehoorprobleem).


5. Ik ben verlekkerd op ijs
Misschien is dat al geen geheim meer, maar ik hou van een ijsje op zijn tijd. Winter of zomer, maakt niet uit. Wanneer ik zin heb in ijs zal ik die ook eten. In de winter combineer ik die al sneller met een pannenkoek of warme appeltaart. In de zomer neem ik meer een coupe waar ik inmens van kan genieten.


6. Ik heb een extra Facebook-account
Ik heb 2 soorten Facebook-accounts. 1 voor mijn persoonlijke vrienden en de ander om spelletjes te spelen. Spelletjes zoals Candy Crush speel ik op mijn persoonlijk account, maar andere spelletjes zoals CaféWorld en Marketland speel ik op mijn spelletjesaccount. Daar heb ik ook heel veel onbekenden die mij gewoon toevoegen voor het spel. Zeer leuk en ontspannend vind ik dat.


7. Ik hou van rozen
Ik hou van bloemen in het algemeen, maar rozen in het bijzonder. Vooral wanneer ze pas beginnen te bloeien en hun knop langzaam open gaat. Zalig vind ik dat!


8. Elke avond eet ik mijn portie yoghurt
Ik heb er een gewoonte van gemaakt om tijdens de pauze van mijn favoriete tv-soap Familie mijn portie yoghurt te halen die ik na het avondeten al even op kamertemperatuur laat komen. Elke dag moet ik zo'n portie op terwijl ik naar mijn favoriete soap kijk. Zo rond een uur of 20u15. Dan neem ik terwijl ook mijn anticonceptiepil. Is een kwestie van gewoonte ;)

9. Ik ben lichtelijk verslaafd aan Coca-Cola
Het is niet zo dat ik elke dag Coca-Cola drink, maar wel heel vaak. Ooit was het mijn reddingsmiddel en sindsdien drink ik het misschien iets te vaak. Toch voel ik er mij niet slecht bij. Ik weet niet of het in mijn hoofd zit of het wel correct is, maar soms voelt het wel alsof ik Coca-Cola nodig heb. Wanneer ik mij niet goed voel (hoofdpijn, maagpijn, depri,..) grijp ik al snel naar die drank omdat ik denk dat ik nood heb aan suikers. En geloof het of niet, maar wanneer je maag overhoop ligt drink je best Coca-Cola zonder gas en zul je hierdoor alleen de suikers binnenkrijgen die je op dat moment feitelijk nodig hebt.


10. Ik kijk graag tv
Het maakt mij soms niet uit naar wat ik kijk, maar er is bitter weinig waar ik niet naar kijk. Alhoewel wij heel veel opnemen omdat we op dat moment naar iets anders kijken. En dan kijken we later wanneer er niets op tv is. Er is geen enkele avond dat we ons vervelen wanneer we naar tv kijken. Altijd iets te vinden.


Wat weet ik nog niet van jou?

10 opmerkingen

 1. Leuk dat je hem hebt overgenomen (thanks voor het vernoemen :-) )
  Leuke weetjes, ik wist nog niet alles dus heb je nu zeker wat beter leren kennen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan ;) Ik vond het wel eens leuk om hier over te schrijven :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk om je zo iets beter te leren kennen! Veel dingen wist ik nog niet! Heerlijk, dat soort ritueeltjes in de avond! Ik heb dat soort dingen ook wel, maar dan bijvoorbeeld met 's avonds douchen na een wandeling en daarna in mijn pyjama duiken. Dat doe ik elke doordeweekse avond weer ;) Zelf kijk ik ook graag tv trouwens. Wel vaak met een half oog, maar ik vind het heerlijk om bijna alle leuke Nederlandse programma's te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YEEES ik voel me soms de enige vrouw op de aardbol die niet geïneressseerd is in make-up.
  Werken in de zorg heeft inderdaad voordelen ik vind van mezelf ook wel dat ik geduldig ben :)
  Allez, smakelijk met je portie yoghurt vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm ijsjes! Wat leuk om te lezen, zo'n lijstje vol weetjes over jezelf. Hoe slim van dat Facebook account! Ik vind het heel vervelend als mensen mij gaan spammen voor extra levens enzo (al heb ik ook wel al in de positie verkeerd dat ik het moest rondvragen om verder te geraken), dus dat heb je super slim opgelost! Liefs & geniet nog van je avond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is fijn om 2 accounts te hebben, zo houd je privé een beetje gescheiden van het spel. Candy Crush speel ik dan wel op mijn privé account. Het zijn eerder boerderij-spelletjes die ik speel op het spelletjes account ;)

   Verwijderen
 5. Ik draag wel élke dag nagellak. Ik vind het een manier om mezelf uit te drukken en het staat mooi vind ik. Maar voor de rest ben ik ook niet zo'n make-up meisje. Af en toe wat mascara maar daar blijft het bij. Vind het wel mooi bij iemand anders, maar op mezelf lijkt het nergens op. Haha. Ben er ook totaal niet handig mee :p
  En verder kijk ik ook super graag tv! En eet ik bijna elke dag yoghurt én houd ik van 90's! :D

  BeantwoordenVerwijderen