Blogspot #1 | 5x dagelijkse favoriet

ⒸEvelyneVergote

Ik gooi er maar eens een nieuwe vaste rubriek in ;) Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. HosteSarah
Sarah is één van mijn allerbeste vriendinnen, die ik via de blogwereld leerde kennen. We hebben in het echt al een paar keer afgesproken, maar we wonen te ver in het land om elkaar wekelijks een bezoekje te brengen ;) Op haar blog schrijft Sarah 3x/week over haar persoonlijke leven en haar ontelbaar fijne reizen. Ik kijk er steeds naar uit om te gaan lezen bij haar.

2. Tussenmarsenjupiter
Irene haar blog ontdekte ik toevallig bij het lezen van blogs. Ik nam een kijkje en ik was meteen verkocht! En dan bleek, enkele bezoekjes en reacties later dat zij niet zo heel ver van mij vandaan woont. Enfin, wel in een andere provincie, maar in vogelvlucht valt de afstand nog mee ;) Ik ga dagelijks op haar blog langs, gewoon omdat ik haar artikels zo graag lees. Ze schrijft vlot en heel erg leuk. That's what I like ;)

3. Iliveformydreams
Saskia blogt al heel lang, maar ik volg haar nog maar enkele jaren. Van het moment dat ik mijn eigen blog heb opgericht zeg maar :) Ik kom graag bij Saskia lezen omdat ze schrijft over haar leven en hoe het een droom kan zijn om te leven. Lekker genieten bij een kop thee en Netflix-series :) Maar ook haar job is haar lief en dat maakt het allemaal leuk.

4. VakerVrolijk 
Romy en haar blog leerde ik pas een goed jaar geleden kennen. Ik was aan het rondstruinen in blogland en botste boem patat op de vrolijke blog. Ik was meteen verkocht en plakte die meteen in mijn dagelijkse bloglijstje. De manier waarop ze schrijft en haar positiviteit in het leven probeert te uiten doet mij steeds vrolijk worden.

5. ThankGodItIsMonday
Vorig jaar introduceerde Melle een wekelijkse blije-maandagmail, die ik elke week trouw beantwoordde met een artikel. Nu is haar blog nog steeds een favoriet voor mij ookal blogt ze minder. Ik las graag haar blog omdat het leven tot enkele maanden geleden een feest voor haar was.

Heb jij een favoriete blogger?

8 opmerkingen

 1. Ooh lief, merci Evelyne! Sinds jij elke dag schrijft, ben ik hier ook bijna dagelijks ^^ ik kende Saskia haar blog nog niet dus daar ga ik eens kijken. Melle, Romy en Sarah behoren bij mij ook tot mijn vast lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo lief en fijn om mijn naam hier te lezen! Dankuwel :) Uw blog hoort bij mij uiteraard ook bij de favoriete blogs. Ik ben daarom ook super blij met uw dagelijkse posts. Elke dag opnieuw iets om naar uit te kijken!!! Oeh, en fijn dat dit een vaste rubriek wordt. De ideale manier om weer wat nieuwe bloggers te leren kennen. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan ;) Ik vind het wel eens leuk om andere bloggers in de bloemetjes te zetten ;)

   Verwijderen
 3. Wauw, wat superlief dat je mijn blog noemt in dit lijstje. Dankjewel! Daar word ik dan weer helemaal vrolijk van ♥ De andere vier blogs lees ik ook regelmatig en met heel veel plezier. Mooi lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga eens op bezoek bij Sarah haar blog. Alle andere (inclusief de jouwe) staan al tussen m'n favorieten op feedly :)

  BeantwoordenVerwijderen