Terugblik #1 | De 5 best gelezen artikelen: januari

ⒸEvelyneVergote

Het leek mij wel eens leuk om deze rubriek in te voeren. Zo krijg ik een beeld van welk soort artikel het best scoort en kan ik daar misschien op verder bouwen.

1. Mijn omgekeerde bucketlist
Dit artikel deed het best in de maand Januari. Ik was verrast dat dit artikel goed scoorde, maar ik ben er blij om. Ik heb het namelijk met plezier geschreven. Dus.. misschien binnenkort meer van dat ;)
Lees het artikel hier

2. 10 dingen waar Evelyne blij van word
Ook dit artikel vond ik leuk om te schrijven. Ik kan hier mijn ei wel in kwijt. En tegelijkertijd leren jullie, mijn lezers, mij beter kennen. Ideaal toch?
Lees het artikel hier

3. Wat ik allemaal doe op een vrije dag
Dit artikel schreef ik op een vrije dag. Hoera, hoe kan je het raden! Ik vond dus mijn inspiratie van dit artikel tijdens één van mijn vrije tijds-bezigheden nl bij een tas koffie verkeerd :D
Lees het artikel hier

4. Mijn 365 dagen bloggen-challenge
Ik zat al van de zomer van 2017 met deze challenge in mijn hoofd en ben toen ook al vooruit aan het schrijven geweest. Dit artikel was voor mij een nieuwe mijlpaal in mijn leven en dus nieuwe uitdaging.
Lees het artikel hier

5. ✘I♡Instagram-Tag✘
Een Tag doet het wonder boven wonder ook wel goed op mijn blog. Ik vind ze wel eens leuk om in te vullen en zo leer je mij ook steeds beter kennen.
Lees het artikel hier

2 opmerkingen