Foto van de week #3

ⒸEvelyneVergote
Ik nam deze foto vlak voor de extreme hagelbui gisteren. Zo rond een uur of 5 's avonds zag de lucht er zo uit en nog geen 5 minuten later hagelde dat het geen naam meer had. Gans de tuin en straat zag volledig wit in een mum van tijd. Ik ben blij dat ik deze foto nog kon nemen.

Kom jij buiten in deze weersomstandigheden?

2 opmerkingen

  1. Mooie foto! Doet me ook denken aan een lyric van een liedje van Dotan: "nature plays, nature wins". De natuur (en het klimaat) kan zo mooi zijn maar tegelijkertijd ook zo verraderlijk. Het "speelt" (verandert) en "wint" uiteindelijk van de mens (ligt buiten onze macht).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, de natuur is soms heel onvoorspelbaar. Ik was nog geen 2 minuten terug binnen en het begon fel te regenen en daarna nog te hagelen, zo een halfuur aan een stuk. En 's avonds nog wat bliksem en donder :/

      Verwijderen