✘I♡Instagram-Tag✘


ⒸPixaby.com
Een tijdje geleden kwam ik bij Sas deze leuke tag tegen. Omdat het al een hele tijd geleden is dat ik nog eens een tag plaatste besloot ik deze maar eens te doen, daar ik de laatste tijd redelijk into Instagram ben :)

1.Wat is jouw Instagram-naam?
Op Instagram sta ik bekend als evelyne_vergote

2.Met of zonder slotje?
Zonder. In het begin dat ik mijn account had aangemaakt had ik een slotje, maar zag opeens niet meer in waarom ik dat slot eigenlijk had. Ik post geen foto's dat niemand mag zien en ik vind het fijn om te zien wie mijn foto's leuk vind. Ook mensen buiten mijn (virtuele) vriendenkring.

3.Wat is je profiel foto en je bio?
Een foto die onverwacht genomen is door een mede-cursiste indertijd ik nog Fotografie volgde.
Een bio heb ik niet opgemaakt. Nooit bij nagedacht eigenlijk.

4.Hoeveel mensen volg je?
Op dit moment van invullen volg ik 457 mensen. Vrienden en kennissen, bloggers en een heel klein aantal dat ik eigenlijk niet ken maar hun fotografie wel enorm apprecieer.

5.Hoeveel volgers heb je?
Momenteel word ik door 222 mensen gevolgd. Heel veel bloggers, maar ook veel mensen die ik eigenlijk noch van haar noch van pluim ken. Maar goed, wie mij volgt zal wel weten waarom :)

6.Wat zijn je favoriete hashtags?
Mijn meest gebruikte hashtag is #photography omdat ik graag fotografische foto's post, maar daarnaast durf ik al eens een gewone non-photography foto posten waar dan meestal het onderwerp in de hashtag word verwerkt.

7.Van welk soort foto’s hou je het meeste?
Ik hou van foodpics. Die like ik meestal zowiezo (tenzij het iets is wat ik echt niet lust). Zelf post ik ook graag wat ik op restaurant bestel *oeps*

8.Wat is je favoriete recente foto die je postte? 

ⒸEvelyneVergote
Deze foto nam ik op een koude woensdagmorgen in november. Ik had een dag vrij en ging samen met mijn ouders naar de wekelijkse markt. Om op te warmen dronk ik dus deze heerlijke chocolademelk. Ik kreeg hier enorm veel likes op en dat deed me wel goed.

9.Hoe frequent post je?
Dat hangt van het moment af. Er zijn periodes dat ik om de 2 à 3 dagen iets post, afhankelijk van het moment, maar ik heb ook periodes gekent waarin ik wekenlang niets postte.

10.Hoe vaak check je je Instagram-account?
Bijna dagelijks.

11.Wat is je favoriete filter?
Bij foto's die ik nam met mijn spiegelreflex gebruik ik geen filter van Instagram omdat ik die al minimaal heb bewerkt in mijn fotobewerkingsprogramma. Bij foto's die ik à la minute neem met mijn gsm en direct wil posten gebruik ik meestal de filter Reyes of Slumber. Ik gebruik eigenlijk geen vaste filter en kijk pas op het moment zelf welke filter best past bij de foto.

12.iPhone only, purist of rebel?
Ik heb een Samsung S5 mini. Niets mis mee (behalve de batterij die het bij mij al eens durft begeven)

13.Wat is het leukste aan deel uitmaken van deze community?
Ik kijk steeds uit naar de likes op mijn foto's en ook wel stiekem naar wie mijn foto's liked. Door Instagram scrollen geeft mij meestal ook een blij gevoel omdat ik het leuk vind om naar anderen hun foto's te kijken.

14.Wat is het minst leuke aspect aan deel uitmaken van deze community?
Wat ik vaak tegenkom is dat ik foto's te zien krijg van 3 tot 4 dagen geleden gepost, wanneer ik door Instagram scroll. Blijkbaar komt dat omdat ik niet genoeg op Instagram vertoef om foto's te kijken maar toch vind ik dat redelijk vreemd.

15.Wat zijn momenteel jouw drie favoriete Instagram accounts?
1. Sarah
2. Carin Olsson
3. Ricardo Leon

Wat is jouw favoriete Instagram account?

10 opmerkingen

 1. Ik vind dat nieuwe (nu ja, nieuw, ze hebben dat onding nu al wel even) algoritme ook echt vreselijk. Ik moet echt geen foto's zien van een week geleden of zo, haha. En ik ben ook dat irritant mens op restaurant dat foto's neemt van haar eten, oeps, hehe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, ik kreeg serieus een beetje kippenvel toen ik mezelf zag staan onder vraag nummer 15. Zo lief! Serieus! Andersom is het ook wel zo hoor; ik kijk altijd uit naar uw foto's. Het is gewoon plezant om te kunnen zien wat je allemaal aan het uitsteken bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Sarah, ik kijk altijd uit naar de foto's die je plaatst. Naar het lekkere eten die je eet of een mooie reisfoto. Ik like ze allemaal :D

   Verwijderen
 3. Ik zei laatst nog tegen David dat ik het zo vervelend vind dat ik soms foto's zie van een week geleden... Hoe raar? Is waarschijnlijk met dat nieuwe algoritme van Instagram maar ik vind het heel stom. Wel een leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vervelende algoritme.. Kunnen we daar niet samen voor gaan staken ofzo? :p

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen, en tof dat je deze tag hebt overgenomen. Ik vind Instagram echt het leukste van alle social media<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super tof om te lezen! Instagram vind ik persoonlijk het leukste van alle social media.
  Keep on going!

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen