Mijn 365 dagen bloggen-challenge

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek

Op 1 Januari 2017 startte ik 365 days of photography, waarop ik mijn passie voor fotografie wou terugkrijgen. Dat is aardig gelukt, maar niet helemaal makkelijk geweest moet ik eerlijk toegeven. Nu deze challenge is afgelopen had ik nood aan een nieuwe uitdaging en besloot ik om 365 dagen lang een blog online te plaatsen.

Ik hoor enkele onder jullie nu heel luid roepen. 'Wat?!', want ik verkondigde steeds bij hoog en bij laag dat ik niet elke dag een blog online kon plaatsen wegens een gebrek aan onderwerpen. Klopt. Mijn gamma aan onderwerpen is snel uitverkocht. Toch wil ik het er op wagen. Ik ben zo blij dat ik de vorige uitdaging met glans kon beëindigen dat ik heel graag deze ook wil gaan waarmaken.

Bij deze uitdaging heb ik wel het voordeel dat ik kan inplannen en kan schrijven wanneer het in mijn agenda past. Bij de vorige challenge had ik dat niet en moest ik elke dag een foto nemen. Mijn schrijfstijl zal wel hetzelfde blijven en de onderwerpen waar ik over ga schrijven zullen ook dicht bij mij liggen. Lekker persoonlijk met een vleugje fotografie :)

Ik zou zeggen: Wish me luck ;) En ooh ja! GELUKKIG NIEUWJAAR!!

12 opmerkingen

 1. Amai zotjes! Veel plezier ermee! :D (ben al benieuwd naar je schrijfsels!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De beste wensen voor 2018. Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. Ik heb de vorige van jou overgenomen . . . elke dag een foto en elke week een blogpost met nieuwe 7 foto's. De foto's moeten iets met bloemen en planten te maken hebben !! Ik heb er zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi voornemen! Heel tof dat je elke dag gaat bloggen! Ik wens je een heel mooi en gelukkig 2017 toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier ermee! Ik ben erg benieuwd, leuk!
  Een fijn 2018 gewenst<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, lijkt me heel lastig! Flinke uitdaging voor 2018, succes ermee en natuurlijk de beste wensen voor 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zal het hoogstwaarschijnlijk wel een paar keer moeilijk hebben, maar als ik de vorige uitdaging kon, dan denk ik deze ook ;)

   Verwijderen
 6. Zo fijn! Ik kijk er al naar uit om elke dag te komen lezen! Het eerste jaar dat ik mijn blog had heb ik ook een jaar lang dagelijks gepost. Het is af en toe lastig, maar dus zeker nie onmogelijk. Een goede planning is key. Heel veel succes gewenst. Yes you can!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen