Bloggen | Waarom ik niet van vloggen hou

ⒸEvelyneVergote

Ik ben een blogger die graag schrijft. Ik schrijf heel persoonlijk en liefst over dingen die in mijn leven gebeuren. Daar kan ik mijn hart in leggen. Zelf lees ik ook liever dergelijke blogs en artikels met hart en ziel geschreven over dingen uit het leven gegrepen. 

Zonder een steen te werpen naar mede-bloggers, hou ik niet van vloggen. Ik ben niet een persoon die met een camera een verhaal gaat vertellen en ze online zet. Eén, omdat ik mezelf niet graag voor de camera plaats en twee ik typ liever mijn verhaal dan dat ik ze moet vertellen. Wanneer een blogger een vlog plaatst sla ik die liever over omdat ik liever lees wat de blogger meemaakt in plaats van te kijken en te luisteren. Dat laatste is trouwens niet makkelijk voor mij, daar ik slechthorende ben en ik heel veel moeite moet doen om een gesproken video te verstaan.

Nogmaals, ik wil absoluut geen steen werpen naar mede-bloggers die graag vloggen, ik deel gewoon even mijn visie. Voor wie wel van vloggen houdt, laat mij jou vooral niet tegenhouden ;)

Wat vind jij van vloggen?

4 opmerkingen

 1. Ik kijk af en toe wel graag naar vlogs, maar ik zou het zelf nooit doen. Ik zou het echt super awkward vinden om bijvoorbeeld in de stad rond te lopen en mezelf te filmen. Haha :p ik durf nu soms al geen foto's maken als ik ergens iets ga eten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same here ;) Wanneer ik beslis om mijn bord te fotograferen wil ik zo snel zijn dat niemand het door heeft ;)

   Verwijderen
 2. Ik sla eigenlijk alle vlogs over die ik tegen kom. Het zegt me totaal niks.

  BeantwoordenVerwijderen