Netwerk | Wat doe ik met Pinterest?


Ik leerde Pinterest pas enkele maanden geleden kennen. Ja, echt. Ik had er wel al van gehoord, maar wist totaal niet wat ik er moest gaan zoeken. Tot ik echt een account ging aanmaken en het allemaal eens goed bekeek. Ik geef toe, ik moet nog veel leren, alhoewel.. ieder gebruikt het op zijn manier, toch?

Ik gebruik de app vooral om inspiratie te vinden voor mijn fotografie. Ik ga die beelden dan wel niet gaan namaken, maar ik kijk meer naar hoe de foto is gemaakt. Zo maakte ik verschillende borden aan met een thema van fotografie. Daar pinde ik alle foto's die ik mooi vond in dat bord. En dat is het enige wat ik zoal doe op Pinterest.

Momenteel heb ik 11 verschillende borden aangemaakt, waarvan de ene meer pins bevat dan de ander. Ik kan me wel eens op een vrij moment vermaken door gewoon door Pinterest te scrollen en te pinnen. Voor de rest doe ik er niet veel mee.

Hoe gebruik jij Pinterest?


10 opmerkingen

 1. Op mijn persoonlijke Pinterest staat vooral mijn wishlist, die stuur ik met mijn verjaardag en Kerstmis naar iedereen door, haha! Die van mijn blog heb ik nog maar een dikke twee weken, dus ik moet nog even uitdokteren hoe ik die ga inzetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik die van mij ook gewoon als inspiratie. Voor kleding, make-up, reizen, decoratie, recepten,... . Zo’n beetje vanalles dus. Zo werk ik er het liefst mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ter inspiratie en om mooie plaatjes te verzamelen :) ik kan er echt makkelijk uren op doorbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou er wel meer tijd in willen spenderen, maar die heb ik soms niet

   Verwijderen
 4. Ik heb alweer een aantal jaar Pinterest en inmiddels een hoop verschillende borden. Ik pin er van alles :) Kan me er makkelijk een uurtje vermaken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, echt gewoon handig om nieuwe dingen te ontdekken en inspiratie op te doen. Ik vind het ook tof om er quotes op te zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen