Evaluatie | 1 maand 365 dagen bloggen

ⒸEvelyneVergote

We zijn alweer in de tweede maand van het jaar beland. Wat ook wil zeggen dat er al een maand dagelijks bloggen voorbij is. Amai, wat gaat het snel. Al moet ik zeggen dat ik het toch wel onderschat heb. Ik zit al sinds vorige zomer met het idee in mijn hoofd om een jaar lang dagelijks een blog online te gooien en ging gretig op zoek naar inspiratie. Doch ik in mijn wilde enthousiasme heel veel artikels in mijn concepten gooide, kreeg ik het onlangs best moeilijk om te schrijven.

Toch is het mij wonder boven wonder elke dag al gelukt iets online te zetten. En daar ben ik blij om. Ik hoop dit uiteraard nog tot 31 December vol te houden en wie weet nog langer ;) Maar dat zien we dan wel nog. Eerst deze maand nog goed volbrengen :)

Wat doe jij als je inspiratie even helemaal op is?

10 opmerkingen

 1. Ik vind het echt super crazy dat je dit doet! :D Maar je bent keigoed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig! En ik kom elke dag met heel veel plezier lezen. Op naar die volgende maand vol leuke artikels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat het je is gelukt deze maand! Daar mag je absoluut al heel trots op zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes en supergoed bezig! Ik vraag me echt af hoe je het doet, aangezien ik maar 3 keer per week upload en dat al lastig vind om content te vinden. Ik heb maar voor volgende week meer content en daarna heb ik een probleem...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u! Ja, ik sta versteld wat ik allemaal verzin. Ik probeer niet te veel af tewijken van wie ik ben en dat is denk ik wel waarom ik het volhoud ;)

   Verwijderen