Dag van de liefde | 5x dingen die je doet op Valentijn zonder lief

ⒸEvelyneVergote

Het is vandaag Valentijn! De dag waarop geliefden elkaar hun ware liefde tonen door eens extra romantisch te doen ;) Bedenk er zelf jullie versie van, hihi. Daar ik single ben interesseert die Valentijnsdag mij nauwelijks. Dit bracht mij op het idee om een lijstje te maken van dingen die je kunt doen op Valentijn zonder lief.

1. Gewoon doen zoals elke dag
Eigenlijk is Valentijnsdag een gewone dag. Dit jaar een doodgewone doordeweekse dag. Dus voor velen werken geblazen. Ook voor mij. En dat vind ik helemaal niet erg om op een dag als deze te moeten werken.


2. Eindig je werkdag met een heerlijk bad
Hier kan ik altijd van genieten. Een heerlijk bad met veel badschuim, een maskertje op en relax. Meestal doe ik dit op zaterdag, lekker relax in het weekend. Maar deze week eens een uitzondering en een relax-moment in bad op Valentijnsdag.

3. Koffiekoeken
Voor wie niet moet werken, kan bij de bakker om koffiekoeken (wat hier meestal zondag op het menu staat ;) ). Neem lekker je tijd om die op te eten en maak er desnoods een brunchmaaltijd van. Met warme chocolademelk!

4. Organiseer een meiden-dag
Voor wie niet moet werken kan gaan shoppen met vriendinnen in de stad. Het is altijd leuk om met je vriendinnen kleren te passen, geurtjes uit te testen en vooral samen warme chocolademelk te drinken.

5. Girls-night
Organiseer op Valentijn een meiden-avond met film, chips en heel wat lekkers! Of ga naar de cinema met alle vriendinnen en kies een film met girl-power!

Wat doe jij als single op Valentijn?

2 opmerkingen

  1. Ook al heb ik een relatie; wij doen niets aan Valentijnsdag. Vandaag was een dag zoals elk andere dag eigenlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen