5x Instagram #2 | Red rose

Ik gebruik mijn Instagram-account puur voor privé. Doch veel bloggers er mij volgen, maar dat vind ik niet erg ;) Ik hou er van om likes te krijgen op mijn foto's die niet allemaal even fotografisch zijn.
Door een hashtag in te tikken kun je uiteraard heel wat leuke foto's vinden en ik vind het wel eens leuk om er eens door te scrollen. Ik deel deze graag eens met jullie :)

Een bericht gedeeld door Colette Gemmell (@colettegemmell) op
Day 12 of 14 days of love. This rose is dedicated to my church family. That includes everyone at Spirit of Christ and House of Prayer East Lansing. They really are my family, they love and supporting in so many ways. I will never have a shortage of people I can call if I need help. Any one of these lovely people would drop everything if I needed them. My SOCC family was a huge part if my growing and maturing. They taught be about God's love. The HOPE has been the best part of my time at MSU. I am so greatful for everyone in these two bodies, for what they've done and what I know they will continue to do. . . . . . . . . . . . #14daysoflove #spreadthelove #valentinesday #love #14daysofroses #sharelove #february #storiesoflove #churchfamily #family #photoshop #photoshopelements #canon #canonusa #canonrebel #shootoncanon #teamcanon #naturephotography #roses #redrose #flowerphotography #photographer #photographerlife #photographyislife
Een bericht gedeeld door Rachel Hamilton (@hamiltonnumber4) op
 
Scroll jij wel eens doelloos door Instagram?

8 opmerkingen

 1. Ik doe dat dus eigenlijk nooit hé, eens kijken bij hashtags, maar het lijkt me wel tof om eens te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het een leuke bezigheid voor als je eens niet weet wat te doen ;)

   Verwijderen
 2. Ik scroll ook eens graag door bepaalde hashtags. Vooral op vlak van vakanties. Altijd zoveel inspiratie te vinden op Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik scrolde vroeger veel vaker door hashtags, maar nu veel minder. Dat is denk ik doordat mijn sociale media gebruik veel minder is. Maar soms vind ik dat wel leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah super leuk!! En wat een goed idee om hashtags te bekijken, doe ik nooit!!

  BeantwoordenVerwijderen