Blogspot #2 | 5x tofste lay-out

ⒸEvelyneVergote

Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. Mijn Kladblog
Ik volg Marion al een tijdje. Zij schrijft over haar chronische pijnen en alles wat er in haar leven gebeurt. Zij veranderde recent haar lay-out en ik ben er helemaal weg van. Heel leuk met die foto's en hoe de teksten er zo mooi in worden gebracht.

2. Sim's Cup of Tea
Ik vind vooral dat het logo hier de lay-out maakt. Simpel maar leuk gedaan. Zo moet het zijn vind ik. Ik hou er van dat foto's uitkomen in een artikel en wanneer je naar haar blog gaat is dat het eerste wat er in mijn oog springt. De foto's (of ligt dat aan mijn fotografisch inzicht? ;) )

3. Life's about
Ik vind het logo wel iets leuk hebben, maar nog mooier vind ik hoe de posts geklasseerd zijn. De recente bovenaan in het midden en dan in een kolom van twee naar beneden. Leuk scrollen zo!

4. By Silke
Weer een simpele maar leuke lay-out. Zoals ik al eerder vermelde, voor mij is het belangrijk dat de foto's goed uitkomen en dat is hier ook het geval. Silke is zelf heel erg met fotografie bezig, dus dit kan ik alleen maar toejuichen ;) En dat toont ze zeker in haar blog (en lay-out!)

5. Zo Sammie Enzo
Hier vind ik vooral de header heel erg leuk! Mooi egaal en leuk! Ook de band er onder met die foto's en rubrieken vind ik super. Ook hier springen de foto's van de artikels er heel mooi uit! Nodigt uit om te klikken en te lezen ;)

Ken jij ook een blog met leuke lay-out?
P.S.: ik kan hier gerust nog een lijstje van maken, haha  

6 opmerkingen