Openhartig | Dingen waar ik slecht in ben


ⒸEvelyneVergote
Ik heb verborgen talenten, maar ben ook in verschillende dingen slecht. Deze zet ik even op een rijtje voor jullie.

1. Oriëntatie
Wanneer ik langs straat loop in de stad of elders, word ik soms al eens gevraagd om de weg te tonen. Ik moet de mensen steeds het antwoord schuldig blijven, want ondanks dat ik het weet zijn kan ik niet gaan uitleggen waar je precies moet rijden om er te geraken. Ik ben een échte grote ramp in dit soort dingen! Het is soms zo erg dat ik op een bepaalde plaats niet meer weet of ik nu naar links of rechts moet.. Dit heb ik zelfs op mijn werk, wanneer ik in een kamer ben en de volgende kamer binnen moet. Ik moet steeds kijken welke kant ik op moet..

2. Rekenen
Ik ben echt rotslecht in cijfers en rekenen. Al vanaf het eerste leerjaar had ik het er moeilijk mee. Tijdens de vakanties schreef mijn moeder oefeningen op en die moest ik dan maken om dit te kunnen onderhouden tijdens de lessen. Later koos ik bewust studierichtingen waar ik amper wiskunde had, want ik kon echt niet met cijfers overweg. Nu, de dag van vandaag heb ik het nog steeds moeilijk om iets uit mijn hoofd te rekenen. Leve mijn smartphone die een calculator bezit!
 

3. Koken
Ik woon nog thuis en hoef eigenlijk nooit een pot of pan op het vuur te zetten. Ik vind dat wel jammer, maar op een dag zal ik het ooit toch alleen moeten doen. En toch heb ik er vertrouwen in dat het mij dan wel zal lukken met vallen en opstaan ;) (dit is wellicht de allergrootste bekentenis die ik hier doe *oeps*)


4. Sporten
Ik ben een ramp op gebied van sport. Ik weet dat ik zou moeten sporten, voor mezelf. Alleen lukt mij dat helemaal niet. Op school was ik altijd met de hakken over de sloot door L.O. (Lichamelijke Opvoeding). Ik was de eerste die ophield bij het lopen en al de rest die er kwam bij kijken. Over de bok springen was not done voor mij en mijn evenwicht kon ik evenmin behouden. Met als resultaat dat ik nu bijna geen conditie heb wanneer ik een inspanning lever. Maar, sporten lukt mij niet. Laat mij gaan joggen en ik heb onmiddellijk pijn aan mijn milt. Laat mij met de fiets rijden en ik kan het niet houden van de pijn in mijn knieën. Wandelen lukt wel.. maar laat mij alleen op tijd en stond stoppen ;) 

8 opmerkingen

 1. Dat sporten!!! Haha. Ik heb dus ook totaal geen conditie. Echt verschrikkelijk. Ik zou willen dat ik het graag deed, maar helaas. Zelfs van de trap op te lopen ben ik soms al buiten adem. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook. We hebben thuis wel geen trap, maar op 't werk wel en soms kom ik helemaal buiten adem beneden *oeps*

   Verwijderen
 2. Ik woon ook nog thuis en kan maar beperkt koken. Uiteindelijk komt dat wel goed. Al doende leert men wordt er gezegd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Euh, al die dingen, ja. Nu ja, rekenen valt op zich nog wel mee. Sporten doe ik alleen omdat ik veel te graag frietjes eet (en omdat ik gisteren in de Zara tot de conclusie kwam dat ik ineens echt moddervet was geworden hehe), in de auto ben ik verloren zonder Google Maps en tja, koken ... Echt ik doe nog liever de afwas voor de hele straat als iemand uit die straat me dan van avondeten voorziet. Ik heb er echt zo'n gigantische hekel aan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen