✘Mijn geluksmomenten-Tag✘


ⒸEvelyneVergote

Ik vond het wel eens tijd om mijn geluksmomenten op te sommen. Ik vond de Tag bij LotusWritings.nl en vulde die met heel veel plezier in.

1. Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?
Ik ben nog in niet veel landen op reis geweest en ik weet zeker dat er veel bestemmingen mooier zijn dan waar ik al geweest ben. Toch hou ik van de Moesel-streek in Duitsland. Ik ging er enkele keren met mijn ouders en ik mag wel zeggen dat ik er mijn hart verloren ben. Ik ben dan al vaak in dezelfde streek geweest, toch heb ik steeds iets nieuw ontdekt.


2. Noem 3 bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.
* Op reis naar Australië
Ik droom er van om ooit eens naar Australië te gaan. Vraag mij niet wat mij zo aanspreekt aan dat land, want dat weet ik eigenlijk niet. En toch wil ik er ooit naartoe.
* Naar een leuk concert in het Sportpaleis
Ik zag er al 2x Clouseau, maar wil er gerust voor een andere artiesten nog eens gaan.
* Een eigen stek
Op een dag wil ik mijn eigen stek. Iets van mij, waar ik mijn eigen leven kan opbouwen. 

3. Wat is je favoriete film?
Er zijn heel wat films die tot mijn favorieten behoren, maar dé film die ik zeker tot mijn favorieten laat behoren is A walk to remember. Ik zag deze film thuis op tv, maar was onmiddellijk verkocht.  Het is misschien een cliché, maar het verhaal vind ik onwijs mooi!

4. Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?
Op 5-jarige leeftijd kreeg ik de kans om bruidsmeisje te worden op mijn nicht haar huwelijk. Ik was helaas de weken er voor heel erg ziek. Ik had de griep in erge vorm. Dus tot een dag voor het huwelijk is nog getwijfeld geweest of ik effectief kon opkomen als bruidsmeisje. Een stand-in was al geregeld, maar zou niet opkomen zolang ik het kon. Gelukkig kon ik het die dag wel doen, maar ik was nog steeds ziekjes. Zo heb ik die dag niet ten volle kunnen beleven, ookal was ik amper 5 jaar. Mocht ik dit nog eens kunnen opnieuw doen.. ik zeg zeker geen nee ;)


5. Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?
Ijs!!! Maakt niet uit welke smaak (ookal zijn er ondertussen al enkele smaken die ik niet zo erg lust), voor ijs mag je mij altijd wakker maken. Ik eet dit zooo graag! Winter of zomer, maakt niet uit. Voor mij is het altijd tijd om ijs te eten ;)


6. Waar zou je echt niet zonder kunnen?
Mijn gsm. Ik ben er niet bepaald verslaafd aan, maar wanneer ik die niet bij mij heb voel ik mij niet ok. Ik keer er zelfs speciaal voor terug wanneer ik die vergeten ben..


7. Wanneer voel jij je op je best?
Wanneer ik beloond word voor mijn werk door een simpel complimentje of bedankje. Dat gebeurt helaas veel te weinig, we moeten dat echt vaker gaan doen.


8. Heb je weleens je angst overwonnen en zo ja, hoe?
Niet dat ik weet eigenlijk.


9. Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?
Ik hou van hedendaagse muziek, maar kan ook genieten van onbekende muziek. Maar als ik echt happy ben dan steek ik een cd in de radio. Het hangt van het moment af welke cd dat word. Hmm, op dit moment maakt Like Mike mij vrolijk met zijn nummer Memories.


10. Wie inspireert jou?
Andere bloggers. Ik haal heel veel inspiratie uit hun artikels, lees graag wat er geschreven word en dat inspireert mij enorm.

Wat is jouw ultieme geluksmoment?

12 opmerkingen

 1. A walk to remember ken ik niet, ik ben benieuwd naar het verhaal en ga em binnenkort misschien wel kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag!! Australië lijkt me ook zó mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet echt niet wat er mij in Australië aantrekt, maar wil er zowiezo eens naartoe :)

   Verwijderen
 3. Oh ik zou ook graag eens naar Australië gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor ijs mogen ze mij dus ook àltijd wakker makken. Zomer of winter, maakt niet uit. Yuuum.
  En A Walk to Remember vind ik ook een hele mooie film. Ik zou het boek ook weleens willen lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja A walk to remember, een prachtige film. Moet er vaak bij huilen.. Wil hem zeker nog eens zien, lang geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben meestal niet zo into te melige, romantische films (echt, met The Notebook doe je mij geen plezier, haha), maar A Walk to Remember vond ik om de een of andere reden ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen