Dairy #35 | Migraine

ⒸEvelyneVergote

Het is gebeurt. Ik ben genekt door hardnekkige migraine deze week. Gisteren voelde ik mij heel erg moe en was elke stap die ik zette te veel. Ik wist wat er mij te wachten stond, want ik zou mijn maandelijkse perikelen krijgen. Ik had ze blijkbaar vorige maand overgeslagen, wat trouwens nog nooit gebeurt is. Dus verwachtte ik dat ze deze maand dubbel zo hard zouden langskomen.

Ik ben uit voorzorg gisteren heel vroeg gaan slapen. Ik lag om 20u30 al in mijn bed en dat zal vandaag niet anders zijn. Toen ik deze morgen opstond voelde ik een lichte zindering in mijn hoofd. Ik nam dus mijn voorgeschreven medicatie, wanneer een aanval zijn intrede zou doen. Ik vertrok naar het werk en deed wat er van mij verwacht werd. Het was een zware dag, maar gelukkig kreeg ik voldoende hulp daar er veel personeel aanwezig was. Hoera!

Bij thuiskomst deze avond begon mijn hoofd harder te bonken dan die dat vandaag had gedaan. Dus bij avondmaal nog maar een Ibuprofen 600mg genomen. Ik dronk een glas cola bij het avondeten en heb er mij zonet nog één uitgeschonken. Ik hoef geen vrees te hebben dat ik er deze nacht niet zal door slapen, want ik slaap perfect met een grote dosis cola in mijn lichaam (oef). Nu nog snel mijn dagelijkse serie meepikken en terug onder de wol kruipen.. Het word dus even een lastig weekje.. Maar we komen er wel door ;)

6 opmerkingen