Horoscoop | Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou?

ⒸEvelyneVergote

Ik geloof niet echt in horoscopen enzo, maar toch kan ik het soms niet laten om mijn horoscoop te lezen wanneer ik in een boekje aan het kijken ben. Ik zag bij Sheila dit artikel en vond het wel eens leuk om mijn horoscoop eens van naderhand te bekijken.

Mijn sterrenbeeld is een waterman (20/01 t/m 18/02) en volgens de horoscoop heeft een waterman van nature sterke en aantrekkelijke karakters. Er zijn twee hoofdtypes: de ene is verlegen, zacht en geduldig, de andere is uitbundig, levendig en exhibitionistisch. Ik ben eerder het eerste type.

Waterman en relaties
Wij zijn het type dat heel behulpzaam en open zijn in omgang. Wij hebben een soort verlangen om de mensheid te helpen en toch maken wij niet makkelijk vrienden.
We komen over als kille personen, maar wanneer we vinden dat iemand onze vriendschap of liefde waard is zullen we volharde vrienden of geliefden worden. We zijn bereid om alles op te offeren voor de geliefden en blijven voor de rest het leven trouw.

Waterman en werk
Wij werken best in groepprojecten met als voorwaarde dat we een leidende functie hebben. We zijn heel goed in fotografie, radiografie, elektronica, luchtvaart, computers, enz. Onze progressieve neigingen kunnen zich uiten in schrijven, radio, ..  

Waterman en mindere eigenschappen
Wij zijn onder meer fanatieke en eigenzinnige personen. Wij hebben de neiging om ons aan het leven en de maatschappij te onttrekken. Ook om extreem dogmatisch te zijn in onze opvattingen. Watermannen kunnen de grootste vriend of grootste vijand zijn van iemand.

Watermannen en gezondheid
Wij kunnen makkelijk last krijgen van knieën tot aan de enkels. Ook hebben we vaak last van zenuwen, winderigheid en dronkenmanswaanzin.  

Watermannen en andere feiten
Wij houden van vechten voor goede doelen, dromen over de toekomst, denken over het verleden, goed gezelschap en lol hebben.
Wij hebben een hekel aan loze beloften, extreme eenzaamheid, 'gewone' dingen, mensen die hen (of anderen) nadoen.  

Geloof jij in horoscopen?

10 opmerkingen

 1. Ik vond het vroeger wel tof om te lezen, hoewel ik er niet in geloof. De eigenschappen die bij mijn sterrenbeeld horen zijn dan wel weer waar..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik schrik er soms van hoe bepaalde dingen wel kloppen. Maar het elke week lezen in de boekjes en hun 'raad' opvolgen doe ik niet ;)

   Verwijderen
 2. Leuke blog, er kloppen wel een paar dingen die ik bij me zie als watermanagement. Toch let ik tegenwoordig niet echt op wat er over mijn sterrenbeeld te vertellen valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! De meeste dingen herken ik wel, maar andere dingen echt totaal niet (ik ben ook Waterman). Vroeger vond ik het wel leuk om in de Hitkrant of Girlz! de horoscopen te lezen, maar ik geloof er niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geloof er niet in maar vind het wel leuk om te lezen. Ik ga ook eens kijken naar mijn sterrenbeeld! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook eens leuk om te lezen en vond het eens leuk om te delen ;)

   Verwijderen
 5. Ik lees niet wekelijks mijn horoscoop, maar als je de beschrijving van Kreeft leest, lees je bijna mijn karakter in combinatie met HSP

  BeantwoordenVerwijderen