Leuke mailpost | De beeldbank

ⒸEvelyneVergote

Enkele weken geleden kreeg ik een leuke mail in mijn mailbox. Of ik het zag zitten om foto's van de stad door te mailen. Die zouden gebruikt worden voor in de komende edities van het stadsmagazine. Dolenthousiast ging ik aan het zoeken. Ja, uiteraard zag ik dat zitten. Mijn foto's op papier of aan de muur. Zalig vind ik dat. Ik maakte een mapje aan en ging aan het sorteren. Uiteindelijk koos ik er 11 foto's uit en stuurde ze via WeTransfer door naar de beeldbank (want zo hebben ze dat project genoemd).

Deze week kreeg ik weer een mail met een uitnodiging voor de opening van het toeristisch seizoen waar mijn en anderen hun foto's aan de muur zullen prijken. Helaas is de opening op een zeer ongelukkig moment en ben ik aan het werk. Zo jammer.. Maar ja, werk gaat voor en het is te kortbij om verlof te nemen. Misschien zie ik die foto's op een ander moment wel aan de muur van de stad prijken ;)

Zou jij graag eens een foto door jou genomen in het stadsmagazine zien prijken?

6 opmerkingen