Random | Ik voel mij anders omdat..

ⒸEvelyneVergote

Ik ben een normale vrouw van 33 jaar. En toch voel ik mij op bepaalde vlakken anders, omdat bepaalde dingen niet lopen zoals ze zouden moeten lopen. Ieder heeft zijn eigen leven, ook ik. En toch.. voel ik mij anders. Deze gedachte komt heel vaak in mij op en nu dacht ik, ik schrijf er gewoon eens over.

Ik voel mij soms anders omdat..

..ik geen kookervaring heb
..ik nog steeds thuis woon op mijn leeftijd
..ik totaal geen oriëntatievermogen heb
..ik soms geen antwoord weet op een simpele vraag
..ik geen conditie genoeg heb om te sporten
..ik nog steeds single ben
..ik weinig kennis heb
..ik amper kan hoofdrekenen
..ik op tijd mijn bed in moet om de volgende dag te kunnen presteren
..ik niets weet over belastingen, btw enz (ondanks ik ooit Boekhouden heb gestudeerd)
..ik niet kan schatten hoeveel iets kost zoals een huis, auto, ..
..ik heel veel moest studeren om een examen goed te kunnen
..ik heel vaak moet plassen op een dag
..ik meer sneakers draag dan hakken

en zo kan ik nog even doorgaan, maar dan zou deze post ellenlang worden en dat wil ik jullie niet aandoen, haha

Voel jij je wel eens anders dan anderen?

12 opmerkingen

 1. Wat een eerlijke en mooie post!
  Het is ook niet erg om anders te zijn.
  Herkenbaar!
  Ik voel mij ook anders maar ik vind dat nu niet meer erg.Ik ben zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bedoel ik voel me wel eens anders. Iedereen is op zijn eigen manier uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sommige van deze puntjes zijn helemaal niet vreemd hoor. Volgens mijn omgeving moet ik ook vaak plassen en hakken draag ik enkel maar bij huwelijken of als ik uit ga eten ofzo. Bovendien mag je trots zijn op wat jou anders maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind veel van de dingen die je schrijft ook niet vreemd eigenlijk. Ik kan ook totaaaal niet hoofdrekenen, moet ook vaak plassen maar ik drink ook veel water, ik weet niet wat ik wil, ik moet voor 23u slapen of ik ben een wrak en ik heb ook echt 8u slaap nodig, ik draag geen hakken want ik kan daar gewoon niet op lopen, tot voor kort had ik ook geen kookervaring, ik denk soms dat ik niet echt snugger ben, ... Wel heel eerlijk dat je hier zo over schrijft! :) Ik voel mij soms ook wel eens anders hoor, vooral als het lijkt alsof andere mensen hun leven volledig op orde hebben en ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het mooi en eerlijk dat je hier eens bij stilstaat. En al die dingen maken jou niet zozeer anders, maar vooral gewoon een uniek mens. Het zou toch wat zijn als er 1000 mensen zoals jij zouden rondlopen op aarde. Het is veel leuker dat je gewoon jezelf bent met jouw keuzes, imperfecties, talenten, etc. Mijn keukenervaring is ook niet al te best trouwens en met dingen als belastingaangiftes ben ik ook echt totaal niet handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie en heerlijke log! Ik kan totaal niet rekenen en dat is nog een understatement. Dus hoofdrekenen is ook niet aan mij besteed. Ik heb wel het idee dat je jezelf onderschat op bepaalde punten. Ik weet zeker dat je meer kennis hebt dan dat je denkt. Je hoeft niet op academisch niveau te denken om te vinden dat je veel kennis hebt. Als je bijvoorbeeld een hobby hebt en alles weet over kantklossen heb je ook kennis. En iedereen is anders. En dat is maar goed ook. IK houd van mensen die sowieso een beetje afwijken van het gemiddelde :).

  Het is niet persé dat ik me anders voel, ik vind vaak dat ik anders ben. En dat vind ik best positief. Bijvoorbeeld dat ik een relatie heb met 2 mannen en backpack met kleine kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen