In een notendop #1| Fotografie-uitstappen


ⒸEvelyneVergote
Een nieuwe rubriek is geboren. Ik ben van plan om regelmatig terug te blikken op eerder geschreven artikelen. In een notendop zal er voor zorgen dat ik zelf terug kijk op mijn eigen blog en hierdoor extra inspiratie haal.

Als gepassioneerd fotografe, ben ik op Facebook lid van enkele verschillende fotogroepen. Ik vind het heerlijk om naar die foto's te kijken en ze leuk te vinden. Het is een bezigheid die ik graag eens tussenin doe, tijdens het middagmaal of 's avonds in de zetel. Ik durf gerust wel eens te verdwalen tussen alle mooie foto's die de revue passeren en dan droom ik er van om deze foto's te evenaren.

Fotografie-uitstappen is momenteel niet aan de orde. Zeker nu niet, in de aanloop naar ons jaarlijks muziekevenement die binnenkort plaatsvind. Die avond ben ik wel van de partij met mijn camera en daar zal ik terug mijn hart kunnen ophalen (uiteraard volgt een fotoverslag op mijn blog!). Toch hoop ik na deze periode terug een fotografie-uitstap te kunnen plannen. Ik heb nog geen idee waar naartoe, maar het hoeft voor mij ook niet ver van huis te zijn.

Ik blik graag eens met je terug naar de fotografie-uitstappen die ik in het verleden al deed.

Antwerpen
Brussel
Gaasbeek
Maastricht
Natuurgebied Heidemeersen
Parijs
Rotterdam
Schaarbeek
Sint-Niklaas
Sluis 

Hou jij van fotografie-uitstappen?

2 opmerkingen

  1. Ik hou van uitstapjes en neem dan ook altijd graag foto's, maar uitstapjes maken om foto's te kunnen trekken doe ik niet. Da's echt iets voor de fotografie liefhebbers veronderstel ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen