Dairy #37 | Dat gevoel..

ⒸEvelyneVergote

Er was vandaag geen blogpost ingepland. Het was de bedoeling dat ik die gisteren zou tikken, maar het ging mij opeens niet meer. Ik had geen fut voor niets meer. Ik wou alleen maar slapen. Toch lag ik niet om 18u in bed, maar heb ik nog tv gekeken. Het deed mij deugd, want ik had het precies nodig om gewoon even aan niets te denken.

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat opeens op je word gegooid en je er niets aan kunt doen. Het enige wat je dan kan is je volledig overgeven aan het moment en gewoon even niets doen. Gewoon even de knop in je hoofd omdraaien en zeggen 'niets hoeft, relax nu gewoon'. Niet veel later ben ik dan toch in mijn bed gekropen en deze morgen was er terug volop energie.

Helaas sloeg dat gevoel halverwege de dag terug over. Ik was aan het werk, dus moest nu wel even doorbijten. Ik telde de uren en nadien de minuten. Ik was dolblij als het laatste halfuur in gang ging en ik kon denken aan bijna afsluiten. Ik heb mij nog gehaast om de laatste dingen afgewerkt te krijgen en ik het materiaal kon opbergen. Blij als een kind ging ik naar de kleedkamer en bijna huppelend ging ik naar mijn auto. Ik had echt genoeg van vandaag. Ik wou thuis relaxen.

Thuisgekomen vertelde mijn vader dat er nog wat voorbereidingswerk was om zaterdag sneller te werk te kunnen gaan. Hij gaat namelijk, samen met nog enkele, banners gaan hangen voor ons muziekevenement die we organiseren. Zo zijn we snel aan tafel gegaan om te eten (lekker makkelijk als het boterhammen zijn) en sprongen we in de auto om te helpen met de banners al op de hekkens te hangen. Hoera, weer een job die afgewerkt is. Zo moest deze blogpost dus even wachten, waarvoor mijn excuses.

Herken je het gevoel dat al eens op je word gegooid?

2 opmerkingen

  1. Ik heb er soms ook last van ja! Dan is ineens alles bleh en wil ik eigenlijk ook gewoon een hele dag in mijn bed blijven liggen of in de zetel netflixen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies zo. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk (of eigenlijk helemaal niet in mijn geval)

      Verwijderen