Dairy #38 | ...

ⒸEvelyneVergote

Ik voel mij de laatste dagen terug wat negatief worden. Het gaat me even niet. Er spelen zich weer dingen af in mijn hoofd die er niet aanwezig zou moeten zijn. Ik doe mijn best om te overleven in deze maatschappij maar het word mij soms allemaal wat teveel. Al het ge-moet steekt mij soms de strot uit. Ook het gevoel krijgen dat niemand naar je luistert, is mij aan het nekken.

Elke dag jezelf moeten bewijzen, elke dag moeten tonen wat je waard bent. Ik wou dat ik even kon verdwijnen en alles terug het oude zou worden. Maar dat zal het nooit worden. Nooit meer. Ik moet verder, maar hoe? Wil ik op deze manier wel verder? Het antwoord is overduidelijk nee. Maar hoe moet het nu?

Ik weet wat ik wil. Ik wil terug een gezond leven leiden. Nee, niet vol sport en gezond voedsel. Een leven waarin ik terug gelukkig rondhuppel. Met soms een bluts en een buil, zolang het niet mijn hele leven gaat leiden.

Even een ander blogje dan je van mij gewoon bent, gewoon.. omdat het even nodig is.. 

2 opmerkingen