Aftellen! | Nog 1 maand!

ⒸEvelyneVergote
Binnen exact 1 maand is het zover! Huh? Wat? hoor ik jullie allen nu luidop denken. Ach je ziet het vast al wel aan de foto hierboven ;)

Even ter info: Ik richtte 4 jaar geleden een vzw op samen met mijn vader en nog 2 vrienden (een vader en zoon). Met deze vzw organiseren wij elk jaar een muziekevenement ten voordele van het goede doel. Ik kan je vertellen, er komt heel wat bij kijken, maar hé wat halen wij hier veel voldoening uit!

Ik bespaar jullie alle details van het wel en wee van de vzw (misschien dat daar ooit nog een blog over komt, maar momenteel lukt dit niet) maar wou toch snel even gebruik maken van het feit dat we nog een goeie maand te gaan hebben alvorens het muziekevenement plaatsvind. Waauw, wat gaat de tijd toch snel en er is nog zoveel dat moet gebeuren! We komen er wel, dat weet ik zeker. En het zal weer een topavond worden, ook daar ben ik zeker van! Maar eerst deze drukke periode overleven ;)

Voor wie interesse heeft in onze vzw en wat wij doen, neem gerust een kijkje op spiriet.be en/of onze facebookpagina ;)

Ben jij lid van een vzw of een andere organisatie?

6 opmerkingen