Onderweg of thuis | Maak kennis met de powerbank!

ⒸEvelyneVergote


Word jij ook zo nerveus wanneer de batterij van je gsm nog 10% aangeeft en je eigenlijk dringend weg moet? Wellicht weet menig volk dit al, maar voor wie het nog niet heeft ontdekt, een powerbank is dé oplossing!

Ik kocht die van mij een drietal jaar geleden. In de Aldi ;) Ik heb hier nog geen moment spijt van gehad en ben bijzonder blij met deze uitvinding. Een powerbank is een externe herlaadbare batterij die kan aangesloten worden op verschillende USB-kanalen. Uiteraard heb je hierin ook weer verschillende soorten en maten.

Het makkelijke hiervan is dat je ze in je handtas of broekzak kunt steken en je dus je gsm bij je hebt terwijl die oplaad. Uiteraard moet je die powerbank ook op zijn tijd opladen en dat gebeurt in het stopcontact (er is uiteraard een extra kabel meegeleverd). Wat ik vooral handig vind bij die van mij is dat de bedrading die je nodig hebt, om je gsm of andere toestellen met usb-aansluitingen, gewoon in het apparaat verwerkt zijn en je er ze gemakkelijk kunt uithalen. Lekker compact zonder loshangende draden.

Ben jij al bekend met deze uitvinding?

2 opmerkingen