✘3 Things Tag✘

ⒸEvelyneVergote
Deze Tag staat al heel lang in mijn concepten en ik vond het wel eens tijd om ze van het stof vandaan te halen ;) Ik moet nu eerlijk bekennen dat ik helemaal niet weet van wie of waar ik ze gehaald heb, dus mijn excuses hiervoor.

3 dingen in mijn tas
Mijn portefeuille (die dringend aan vervanging toe is!)
Mijn gsm
Papieren zakdoekjes

3 dingen op mijn bureau
(die ligt momenteel overvol!)
Mijn fotoboeken
Mijn juwelen
Mijn adresboekje

3 favoriete meubels in huis
De zetel in de living
Mijn bed
De salontafel (zeer handig wanneer je tv kijkt en je iets wil nuttigen)

3 favoriete fruitsoorten
Aardbeien (niet wanneer ze verwerkt zijn)
Ananas
Druiven

3 blogs die ik dagelijks bezoek
Sarah Hoste
Romy
Irene

3 dingen waar ik op dit moment aan denk
'Wat een heerlijk weertje!'
'Help, waar schrijf ik straks over?'
'Oh, ik heb zo'n zin in een ijsje nu'

3 favoriete sporten
(voor alle duidelijkheid, ik beoefen geen enkele sport)
Tennis
Dans
En dat is het eigenlijk.. oeps

3 dingen waar ik gelukkig van word
Etentje met vrienden/familie
Fotograferen
Onverwachte leuke uitstappen

3 vakantiebestemmingen
Parijs
Rotterdam
Londen (wil ik absoluut nog naartoe)

3 dingen die ik dit jaar wil doen
Gezonder leven
Meer genieten van wat het leven te bieden heeft
Een citytrip maken (maakt niet uit naar waar)

Wat wil jij dit jaar nog doen?

6 opmerkingen

  1. Ik wil heel graag gezonder leven en heb ook al miljoenen pogingen achter de rug, maar mij lukt dat echt niet. Blijven proberen. Haha. Oh, en bedankt voor de vermelding! Ik lees hier ook nog dagelijks. En met heel veel plezier ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga binnenkort naar Boedapest en Fez, deze zomer misschien naar Spanje en een paar dagen naar zee en Pukkelpop. En dan nog wat vakantiedagen sparen om eventueel in het najaar een verdere reis te maken naar Zuid-Amerika :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie doelen voor dit jaar! Ik wil dit jaar een ondergrondse black water raft tocht maken in Nieuw Zeeland. Ik dacht eerst aan sky diven, maar als ik daar echt goed over nadenk, weet ik niet of ik dat nou echt wel wil.

    BeantwoordenVerwijderen