Blogspot #3 | 5x leuk geschreven

ⒸEvelyneVergote
Elke dag lees ik een vast lijstje met bloggers die ik op de voet volg en op vrije dagen spendeer ik meer tijd in blogland. Dan kom ik heel wat leuks tegen en dat wil ik hier met je delen. Gewoon omdat het leuk is om nieuwe blogs te leren kennen. Ik zou uiteraard ik niet zijn mocht ik het mezelf wat moeilijker maken en er elke keer een bepaald thema aan wijten ;)

1. Thank God It Is Monday
Ik volg Melle al een hele tijd. Vorig jaar startte ze met een wekelijkse blije-maandagmail en die heb ik toen allemaal beantwoord in mijn eigen woorden op mijn blog. Die kun je trouwens hier lezen ;) Terug over naar de orde. Ik vind dat Melle heel leuk schrijft. Ik word er elke keer weer vrolijk van.

2. Single & ready to mingle
Ik volg Sam nog niet zo lang. Ze schrijft over haar single dating-life (als ik het zoiets mag noemen ;) ) en hoe ze dit schrijft vind ik heel fijn om te lezen. Ik krijg meestal spontaan een glimlach van hoe ze de dingen des liefdes beschrijft.


3. Tussenmarsenjupiter
Ik vernoemde Irene al in een vorige Blogspot, maar ook in deze hoort ze thuis. Ik vind dat ze zo leuk schrijft over alles wat in haar leven gebeurt. Ze deed mee aan 40 dagen bloggen en dat heeft mij nooit verveeld!


4. VakerVrolijk
Ook Romy kwam al voor in een vorige Blogspot, maar hier mocht ze niet ontbreken. Naar mijn gevoel zijn de artikelen heel vlot geschreven, ookal weet ik uit eigen ervaring dat een blog schrijven niet zo vanzelfsprekend is.


5. Burgertrutjes
Marleen en Jonna, twee meiden die schrijven. Vooral de artikelen van Marleen vind ik tof geschreven (sorry Jonna ^^). Ze weet een serieus onderwerp altijd een leuke toets te geven. Ik moet ook vaak lachen met hoe ze iets omschrijft. Niet beledigend bedoelt uiteraard!

Wie schrijft er leuk volgens jullie?
 

14 opmerkingen

 1. De bloggers uit bovenstaand lijstje lees ik ook altijd met heel veel plezier. Ik ben het dus helemaal met u eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg Irene! Ze schrijft heel leuk inderdaad! De andere ga ik nu meteen bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De meeste van die rijtje ken ik & volg ik ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je mijn blog noemt! Dankjewel! :) De andere blogs uit jouw lijstje volg ik ook met veel plezier. En de blog van Sam is stiekem wel mijn guilty pleasure. Heerlijk om over haar spannende datingavonturen te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief dat je mij vernoemt! :D Ik kom hier ook héél vaak en je verveelt me ook nooit :) de rest volg ik ook. Moet ook altijd glimlachen om Sam's verhalen. Vind het ook gewoon heel leuk om te lezen omdat ik dat nooit heb meegemaakt (vind ik ook niet erg hoor).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, superlief zeg! Toch nog ergens goed voor, dat single leven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Melle en Romy volg ik ook. En Jeanine (https://juliaflynn.nl/) vind ik ook altijd leuk schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen